Belediye personeli aşı uygulaması

Belediye personeli aşı uygulaması
Sağlık Bakanlığı tarafından Covid-19’a karşı başlatılan aşılama kampanyası çerçevesinde Kırıkkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim müdürlüğü organize ettiği Belediye  çalışanlarından aşılama grubu...

Sağlık Bakanlığı tarafından Covid-19’a karşı başlatılan aşılama kampanyası çerçevesinde Kırıkkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim müdürlüğü organize ettiği Belediye  çalışanlarından aşılama grubu içerisine girenler ilk doz aşılarını olmaya başladılar.

YERİNDE AŞI UYGULAMASI

Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) kayıtlı tüm çalışanların aşı randevusunu açması ile birlikte Kırıkkale Belediyesi personeline aşıya kolay ulaşmalarını sağlamak için toplu aşılama uygulaması başlattı. Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen personeller Kırıkkale Belediyesi Temizlik Müdürlüğü bahçesinde kurulan aşı noktasında sağlık personeli tarafından titizlikle aşılanmaları sağlandı.  Yerinde aşı uygulaması hizmetinden memnun olduklarını belirten Belediye personeli, aşıya ulaşmada kolaylık sağlayan Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerine ve imkan sağlayan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür ettiler.

AŞIYA ULAŞIM KOLAYLAŞTI

Aşılanmanın yaygınlaşması ve yaş grupları ile çalışan grupların genişletilmesi ile birlikte tüm çalışanların aşıya ulaşımlarının kolaylaşmasını amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Çalışanlarımızın aşılanmaya gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyorum.  Aşılanan kitlenin çoğalması ve toplumsal bağışıklığın gelişmesi ile daha sağlıklı ve güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile fedakar sağlık çalışanlarına üstün gayretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 8 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.