Belediye Personeli bilgilendirildi

Belediye Personeli bilgilendirildi
 Yazı İşleri Müdürü
Belediyemiz tarafından her ay düzenli olarak devam eden hizmet içi eğitimi kapsamında Madde Bağımlılığıyla Mücadele ve Kadına Yönelik Şiddet semineri belediye personellerinin katılımıyla gerçekleştirildi.KADINA YÖNELİK...

Belediyemiz tarafından her ay düzenli olarak devam eden hizmet içi eğitimi kapsamında Madde Bağımlılığıyla Mücadele ve Kadına Yönelik Şiddet semineri belediye personellerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

KADINA YÖNELİK ŞİDDET

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü tarafından Belediyemiz Meclis toplantı salonunda düzenlenen hizmet içi eğitim Aile Sosyal Politikalar İl müdürlüğünde görevli Psikolog Ayşegül Gülkeser tarafından kadına yönelik şiddet eğitimi verildi. Psikolog Ayşegül Gülkeser, “Ülkemizde kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında önemli kararlar alınmaktadır. Bizler de ilimizdeki çalışmaları bu eylem planı doğrultusunda kararlılıkla yürütüyoruz. Ümit ediyoruz ki millet olarak hiçbir şekilde onaylamadığımız, geleneklerimizle asla bağdaşmayan kadına şiddet hadiseleri ülkemizde ve dünyada sona erer" ifadelerini kullandı.

MADDE BAĞIMLILIĞIYLA MÜCADELE

Aile Sosyal Politikalar İl müdürlüğü görevlisi Sosyolog Havva Şensoy tarafından da madde bağımlığı semineri verildi. Madde bağımlılığıyla mücadele konusunda çeşitli bilgiler veren Şensoy, madde kullanan bir kişinin nasıl anlaşılacağı, fiziksel belirtileri ve çözüm yolları anlatıldı. Seminerin ardından Gülkeser ve Şensoy Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı ve ekibine teşekkür etti.

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.