Belediyeden, Kuaför ve Berberlere Maske ile Dezenfekte Desteği

Belediyeden, Kuaför ve Berberlere Maske ile Dezenfekte Desteği
Koronavirüs tedbirleri kapsamında 45 gündür kapalı olan ve 11 Mayıs’ta açılacak olan berber, kuaför ve güzellik salonları Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatıyla Kuaför ve Berberlere Maske ile Dezenfekte...
Koronavirüs tedbirleri kapsamında 45 gündür kapalı olan ve 11 Mayıs’ta açılacak olan berber, kuaför ve güzellik salonları Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatıyla Kuaför ve Berberlere Maske ile Dezenfekte Desteği ediliyor, siper maske ve tıbbi maske dağıtarak açılışa hazır hale getiriliyorlar.
275 Kapalı Esnaf Grubu
Kırıkkale’de faaliyet gösteren 275 berber, kuaför ve güzellik salonu özlemle açılacakları 11 Mayıs 2020 pazartesi gününü bekliyorlar. Koronavirüs tedbirleri içerisinde yaklaşık 45 gündür kapalı olan berber, kuaför esnafına Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’dan büyük destek geldi. Kırıkkale Belediyesi tarafından berber ve kuaför esnaf grubuna açılacakları 11 Mayıs tarihine kadar toplamda 1500 adet ücretsiz siper maske ve tıbbi maske dağıtılacak. Ayrıca bu işyerleri Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatıyla dezenfekte çalışmaları yapılmaya başlandı.
Esnafımızı Destekliyoruz
Ülkece zorlu bir sereç geçirdiklerini belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı pandemi sürecinde işyeri kapalı olan esnafa çeşitli şekillerde destek olmaya çalıştıklarının altını çizdi. Girilen normalleşme sürecini de yakından izlediklerini söyleyen Saygılı, “Pazartesi günü yaklaşık 45 gündür kapalı olan berber, kuaför esnaf grubumuz açılacak. Bu zorlu süreçten en fazla etkilenen esnaf grubumuz içerisinde yer alıyorlar, onlara açılacakları bu gün öncesi maske dağıtırak destek olmak istedik” dedi.
Vatandaşlarımız Daha Hijyenik Hizmet Almaları için
Zorlu süreçte esnafın yanında olduklarını göstermek istediklerini belirden Belediye Başkanı Saygılı, “Vatandaşlarımızda uzun süredir berber ve kuaförlerin açılmasını bekliyorlar. Onlar işyerlerinin açıldığı ilk gün hijyenik ortamda kişisel bakımlarının gerçekleştirilmesi için aynı zamanda bu işyerlerimizi dezenfekte etmeye başladık. İlerleyen periyotta düzenli olarak berber ve kuaför esnafımızın işyerlerini dezenfekte etmeyede çalışacağız. Tedbirlere sıkı sıkıya bağlı olur isek inşallah zorlu süreci atlatacağız” dedi.
Esnaftan Teşekkür

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte esnafı ziyaret eden Berberler ve Kuaförler odası başkanı Murat Birdal’da, berber ve kuaför esnafına almaları gereken önlemler hakkında esnafa uyarılarda bulundu. Birdal esnafımız işyerlerine müşterilerimizi teker teker alacaklar, 3 koltuk arasında bir koltuğu boş bırakacaklar, tulum ve havlularımız kullan at şeklinde olmasına özen göstereceklerini belirterek “koranavirüsten etkilenen en büyük esnaf grubu içerisindeyiz, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’dan Allah razı olsun. Hem işyerlerimiz ilaçlandı, hemde maskelerimizi verdi. Bizlerde işyerlerimizde hijyen kurallarına gerekli özeni göstereceğiz” dedi.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.