Belediyeden okullara dezenfektan desteği

Belediyeden okullara dezenfektan desteği
Koronavirüs salgınının ülkemizde tespit edilmesinin hemen akabinde Kırıkkale’de çalışmalarını hızlandıran ve pandemi sürecinde çalışmalarını kesintisiz sürdüren Kırıkkale Belediyesi okullara da dezenfektan desteğinde...

Koronavirüs salgınının ülkemizde tespit edilmesinin hemen akabinde Kırıkkale’de çalışmalarını hızlandıran ve pandemi sürecinde çalışmalarını kesintisiz sürdüren Kırıkkale Belediyesi okullara da dezenfektan desteğinde bulundu. Kırıkkale Belediyesinin okullara bin litre dezenfektan desteğinde bulunduğu bildirildi.

EL DEZENFEKTANI DAĞITILDI

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Covid-19 salgınına tedbir amaçlı olarak Kırıkkale şehir merkezinde bulunan 90 okul, 5 adet yurda koruyucu özelliği bulunan el dezenfektanı dağıttı. Okullara toplam bin litre dezenfektan dağıtan Kırıkkale Belediyesi pandemi döneminde de okullara yönelik düzenli olarakta genel ilaçlama ve dezenfekte uygulaması yapmaya devam ediyor.

DEZENFEKTE UYGULAMASINA DEVAM

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı açıklamada, Belediye olarak eğitime desteklerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek: “Okullarımızda yüz yüze eğitim döneminde dezenfekte işlemine ağırlık veriyoruz. Çocuklarımız sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi, öğretmen ve okul görevlilerimizi salgına karşı koruma amacıyla Belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda şehrimizde bulunan okullara koruyucu içeren el dezenfekte dağıttı. Ayrıca okullarımızı da düzenli aralıklarla dezenfekte uygulaması gerçekleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.