Belediyenin diktiği ağaçları kestiler

Belediyenin diktiği ağaçları kestiler
Yahşihan Belediyesi tarafından ilçenin daha güzel ve yeşil bir görünüm kazanması için ilçe merkezine diktirdiği ağaçlar kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kesildi. Duruma tepki gösteren Belediye Başkanı Osman...

Yahşihan Belediyesi tarafından ilçenin daha güzel ve yeşil bir görünüm kazanması için ilçe merkezine diktirdiği ağaçlar kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kesildi. Duruma tepki gösteren Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz "

HİÇBİR GÖRÜŞ BU AĞAÇLARDAN DAHA KIYMETLİ DEĞİLDİR

Yahşihan ilçe merkezindeki Gazi İsmail Erkoç Parkı içerisinde yer alan ağaçların bir kısmına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verildi. Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz "Hiçbir siyasi görüş bu ağaçlardan daha kıymetli değildir. Ağaçlar bizlere tertemiz hava,  ciğerlerimize  oksijen ve nefestir. Bizler Yahşihan Belediyesi olarak yeşil alanlar oluşturmaya çalışırken kimileri bunlara zarar vermek istiyor. Gazi İsmail Erkoç Parkımıza zarar veren kişi veya kişilerin Belediyemizle yâda şahsımla bir sıkıntısı var ise rica ediyorum gelip bizlerle paylaşsın. Bu şekilde doğaya zarar vermek bizlere yakışmaz" dedi.

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.