BEREKETLİ OLSUN

BEREKETLİ OLSUN
Ak Parti İl Başkanı Kaplan biçerdöverle hasat yaptı çiftçilerle bir araya geldiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 2022 yılı hububat fiyatlarıyla yüzü gülen çiftçiler, hasadın başlamasıyla birlikte...

Ak Parti İl Başkanı Kaplan biçerdöverle hasat yaptı çiftçilerle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 2022 yılı hububat fiyatlarıyla yüzü gülen çiftçiler, hasadın başlamasıyla birlikte 11 aylık emeğinin karşılığını almanın sevincini yaşıyor. Yeni alım fiyatlarıyla yüzü gülen çiftçilerin sevincine ortak olan Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, onlarla birlikte hasada katıldı, bereketli olsun dileklerinde bulundu.

ÇİFTÇİNİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Kırıkkale’de 2022 yılı hububat hasadı devam ediyor. İl genelinde başlayan hasatla birlikte çiftçiler 11 aylık emeğinin karşılığını almanın sevincini yaşıyor. Çiftçilerin yüzü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan TMO’nun yeni alım fiyatıyla birlikte gülmüştü. Çiftçiler bu yıl Buğday 6.050 TL +1.000 TL prim, Arpa 5.500 TL +500 TL prim üzerinden satışını gerçekleştirecek Geçtiğimiz yıl buğday 2.250 TL, Arpa 1,750 TL’den alım yapılmıştı. Diğer taraftan Toprak Mahsulleri Ofisi, hasadın yoğunlaştığı bugünlerde üreticilerin mağdur olmaması için hububat alımlarına Bayramda ve tatil günlerinde de devam edeceği bildirildi. TMO’nun normal günlerde yaptığı alımlara ilave olarak 8 Temmuz Cuma, 11 Temmuz Bayramın üçüncü günü, 12-13-14-15 Temmuz tarihlerinde, ayrıca Pazar günleri de alımlara devam edeceği öğrenildi.

HARMAN YERİNDE ÇİFTÇİLERLE BULUŞTU

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, Keskin ilçe Başkanı Ekmel Cönger ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Keskin ilçesinde çiftçileri harman yerinde ziyaret ederek sevinçlerine ortak oldu. Çiftçilerle birlikte bir süre sohbet eden İl Başkanı Kaplan, hasada da katılarak biçerdöverin direksiyonuna geçerek onlarla birlikte hasat çalışması yaptı. Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan İl Başkanı Kaplan “Çiftçilerimizi harman yerinde ziyaret ederek mahsullerini konusunda görüşlerini aldık. Onlar da memnuniyetlerini dile getirdiler ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini ilettiler. Tüm çiftçilerimize bereketli hasat zamanı geçirmelerini temenni ederiz. Çiftçilerimize bereketli hasatlar diledik. Bizde bir omuz atarak destek verdik. Çiftçimiz’in yüzü gülüyor” diye konuştu.

ZAHİRECİLERE ZİYARET

İl Başkanı Kaplan ve beraberindeki heyet Keskin ilçe merkezinde de hububat alımı yapan Zahirecilere ziyarette bulunarak görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Kaplan “Keskin eşraflarından Fatih ve Haluk Ercan kardeşlerin zahire ofislerini İlçe bsk Turgay Sarıaydın ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyarette bulunarak arpa buğday mahsulleri hakkında istişare ettik. Misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz. Hayırlı bereketli işler dileriz” dedi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 12 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.