Bilim Merkezi inşaatı hız kesmiyor

Bilim Merkezi inşaatı hız kesmiyor
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın projeleri arasında yer alan, Kültür Parkı içerisine inşa edilen Bilim Merkezi inşaatı hız kesmeden devam ediyor.EN İYİ OLANAKLAR SAĞLANACAKKültür Parkı içerisinde Kırıkkale...

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın projeleri arasında yer alan, Kültür Parkı içerisine inşa edilen Bilim Merkezi inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

EN İYİ OLANAKLAR SAĞLANACAK

Kültür Parkı içerisinde Kırıkkale Belediyesinin başlattığı Bilim Merkezi ve Buz pisti çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kırıkkale’de gençlerin ve çocukların merakla beklediği Bilim Merkezi ve Buz pistinde kaba inşaatta sona yaklaşılırken, ekipler çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Bilim Merkezi inşaatımız tüm hızıyla devam ediyor. Bilim Merkezimizde Kodlamadan Uzay Bilimlerine, Robot yapımından Elektronik Teknolojilerine, Modern bilimin en önemli alanlarında çocuklarımız keşfedip, gençlerimizi yetiştireceğiz. Laboratuvar ve deney ortamları ile Kırıkkale’mizin yavrularına en iyi olanaklar sağlanacak” dedi.

Bu haber toplam 12 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.