Bir elinizde Zülfikar diğer elinizde kalem olsun

Bir elinizde Zülfikar diğer elinizde kalem olsun
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette gençlerle bir araya gelen Genel Başkan Yıldırım teşkilat üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.BAŞARILAR...

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette gençlerle bir araya gelen Genel Başkan Yıldırım teşkilat üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kırıkkale’ye gelen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Kırıkkale Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Ziyarette MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut ve Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Oğuzhan Akpınar’da hazır bulundu. Ocak yöneticileri ve gençleriyle bir süre sohbet eden ve çalışmalarında başarılar dileyen Genel Başkan Yıldırım "Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığımızı ziyaret ederek, gençlerimizle sohbet ettik.  Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin nasihatinde olduğu gibi, bir elinizde Zülfikâr, bir elinizde kalem bulunsun” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 21 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.