Birlikte başaracağız

Birlikte başaracağız
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kayseri’deki program dönüşü Kırıkkale’ye uğrayarak partililerle bir araya geldi. Cumhuriyet Meydanında partililere hitap eden İmamoğlu “İstanbul’da dediğimiz gibi...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kayseri’deki program dönüşü Kırıkkale’ye uğrayarak partililerle bir araya geldi. Cumhuriyet Meydanında partililere hitap eden İmamoğlu “İstanbul’da dediğimiz gibi birlikte başaracağız” diye konuştu.

HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

Kırıkkale Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında partilerle buluşarak katılımcılara hitap eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Kırıkkaleli kardeşlerim, Kırıkkale’nin, bütün coğrafyamızın, bu güzel ülkemizin daha güzel günlere erişmesi için her birimizin sorumlulukla süreci takip etmesi, en doğru kararı vermek içinde sürecin içinde olması şarttır. Lütfen geri durmayın, her anı, her günü takip edin. Sadece siyasetle, sadece siyasi kurumlarla bu iş olmaz. Ben son zaman diliminde en çok çocuklarımızdan ve gençlerimizden hem etkileniyor, hem de öğreniyorum. Şunun için söylüyorum bunu, 7’den 77’ye ülkemizin geleceğini, çok güzel günlere kavuşturabilmemiz için, sizlerin de hem sorumluluk alması, hem de mücadelemizin bir parçası olması şarttır. Bu birliktelik le, bu beraberlik le hep birlikte kazanacağımızdan eminim. Aynen İstanbul’da söylediğimiz gibi, her şey çok güzel olacak” dedi.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.