Biz Bize Yeteriz Türkiyem

Biz Bize Yeteriz Türkiyem
Korona virüsle mücadele kapsamında başlattığı 'Milli Dayanışma Kampanyası'na sessiz kalmayan Yahşihandaki öğretmen ve öğrenciler gıda yardım paketleri hazırladı. Organize Sanayi Meslek Lisesinde görevli öğretmenler ve öğrencilerinin...

Korona virüsle mücadele kapsamında başlattığı 'Milli Dayanışma Kampanyası'na sessiz kalmayan Yahşihandaki öğretmen ve öğrenciler gıda yardım paketleri hazırladı. Organize Sanayi Meslek Lisesinde görevli öğretmenler ve öğrencilerinin "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" için başlatmış oldukları yardım hareketi hareketinin il genelindeki tüm okullarda hayata geçirilmesi planlanıyor. Hazırlanan gıda paketleri, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere valilik bünyesinde oluşturulan Vefa Destek ve Koordinasyon Merkezine ulaştırmak amacıyla görevlilere teslim ediliyor. Ayrıca, her yardım kolisinin içine de beşer adet maske konuluyor.

Yerel anlamda bir hareket başlattıklarını belirten İlçe Kaymakamı Fatih Yılmaz, "Yerelde 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına, dar gelirli veya sıkıntıya düşen birçok vatandaşımıza, özellikle de Sosyal Yardımlaşma Vakfımızdan yardım alan vatandaşlarımıza maddi ve manevi yönden bir katkı sağlayabilmek için böyle bir yardım hareketini başlatmış bulunuyoruz. Bunun öncülüğünü her zaman olduğu gibi eğitim gönüllüleri, Milli Eğitim camiamız başlatmış oldu. İlçemizde bulunan meslek lisemiz, Yahşihan Meslek Lisemizin öğretmen ve öğrencilerimizin katkısıyla kuru gıda ve ayni paketler hazırlatılmak suretiyle böyle bir kampanyayı başlatmış olduk" dedi.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.