BİZ DENETİMDEYİZ SEN EVİNDE KAL

BİZ DENETİMDEYİZ SEN EVİNDE KAL
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinden vatandaşlara çağrı;Koronavirüsle topyekun mücadele devam ederken Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri gıda işletmelerine yönelik denetim ve bilgilendirme çalışmalarını aralıksız...

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinden vatandaşlara çağrı;

Koronavirüsle topyekun mücadele devam ederken Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri gıda işletmelerine yönelik denetim ve bilgilendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bir taraftan işletmeleri bilgilendiren ekipler, diğer taraftan Kırıkkalelilere mesaj göndererek “Biz denetimdeyiz, sen evde kal” çağrısında bulundu.

GIDA DENETİMİ ÇALIŞMALARI

Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü Gıda Denetim Ekipleri, Koronavirüs hastalığının yayılmasının önüne geçilebilmesi için Tarım Bakanlığı tarafından başlatılan Gıda İşletmelerinde Bilgilendirme Denetimleri çalışmalarına devam ediyor. Yurt genelinde 23-27 Mart 2020 tarihleri arasında yapılacak Bilgilendirme Denetimlerinde, Gıda İşletmelerinde Alınacak Teknik ve Hijyenik Önlemlere İlişkin denetim ve bilgilendirme çalışmaları yapılıyor.

7 GÜN 24 SAAT PRENSİBİ

Denetim ekipleri ile bir araya gelen ve yürütülen çalışmaları değerlendiren Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz “ Tüketicilerimizin tarladan sofraya kadar uzanan süreçte sağlıklı ve hijyenik gıdaya ulaşımını sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Gıda Denetim ekiplerimiz 7 gün 24 saat prensibi ile çalışıyor. Halkımızın sağlığı için “Biz Denetimdeyiz Siz Evinizde Kalın” dedi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.