BİZ MİLLETLE İTTİFAK YAPACAĞIZ

BİZ MİLLETLE İTTİFAK YAPACAĞIZ
Zafer Partisi Kırıkkale’de il teşkilatını kurdu çalışmalarına başladıAğustos ayında Ümit Özdağ liderliğinde kurulan Zafer Partisi Kırıkkale’de teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Basın toplantısında yerel...

Zafer Partisi Kırıkkale’de il teşkilatını kurdu çalışmalarına başladı

Ağustos ayında Ümit Özdağ liderliğinde kurulan Zafer Partisi Kırıkkale’de teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Basın toplantısında yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelen Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Salim Duruakan, ittifak konusunda gelen soruya net cevap vererek “Biz ittifakı milletimizle yapacağız” diye konuştu.

İL TEŞKİLATINI KURDUK

Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Salim Duruakan basın toplantısı düzenleyerek Kırıkkale’de başlattıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kırıkkale Valiliğine dilekçe vererek izinlerini aldıklarını ve İl teşkilatını oluşturduklarını açıklayan İl Başkanı Duruakan “Kırıkkale merkez ilçe başkanlığımız için ön görüşmelerimizi tamamladık. İlçe başkanlıkları konusunda 4’ü kesinleşti. Amacımız Şubat ayının içerisinde partimizin il kongresini yaparak seçime hazır hale geleceğiz. Partimizi kurma sebebimizin birinci politikası Türkiye’deki sığınmacıları geri göndermedir. Bunun için imza kampanyamız devam ediyor. Stant içi de Kırıkkale Valiliğine dilekçe vereceğiz. Biliyorsunuz Sayın Süleyman Soylu, mahkeme kararı ile durdurdu. 12’nci ayın sonuna kadar stant açma yetkimiz yok” ifadesini kullandı.

BİR YIL İÇERİSİNDE HİÇ MÜLTECİ KALMAYACAK

Cumhur ittifakı ve Millet İttifakına göndermede bulunarak hiç biri içerisinde yer almayacaklarını belirten İl Başkanı Duruakan “Biz milletimizle ittifak yapacağız. Şuan bizim 10 milyon bir Suriyeliye bakmak gibi bir yükümlülüğümüz var. Bu misafirlik çok uzun sürdü. Maliyetleri bize 90 milyar dolar. Kişi başına ödediğimiz bedel 1200 dolar. Bir milyona yakında vatandaşlık görevi verilmek isteniyor. Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ verilen vatandaşlar tek tek incelenecek uygunsuz olan hepsini iptal edeceğiz. Biz iktidara geldiğimiz zaman bir yıl içerisinde ülkemizde sığınmacı kalmayacak” diye konuştu.

VATANDAŞ BORCUNDAN KAFASINI KALDIRAMIYOR

Ekonomik gelişmeleri de değerlendiren Duruakan “Bizim ülkemizin ekonomisi belli, esnafımızın hali belli, evde ki tencerelerde belli. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan diyor ki; iç güçler dış güçler diyor. Milletin aklı ile oynamanın bir anlamı yok. Kimsede altın da yok, dolar da yok euro da yok. Zaten kimin ne olduğu belli. Kimde dolar olduğu da belli. Vatandaşın maliye borcu, SGK borcu, banka borcu ve kredi kartı borcundan kafasını kaldıramıyor. Hepimiz esnaflık yapıyoruz. Sıkıntısını çekmeyen kurum var mı? Ama AK Partiye baktığın zaman her şey gülistanlık. Onun için Zafer Partisi bu işe talip oldu” dedi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.