Borsa’dan koronavirüs tedbirleri

Borsa’dan koronavirüs tedbirleri
Tüm dünyayı etkisi altına alan ve hızla yayılan Koronavirüs tehlikesine karşı Kırıkkale Ticaret Borsası üyelerini ve personelini korumaya yönelik alınan tedbirleri hayata geçirdi.TOPLANTILAR-ETKİNLİKLER ERTELENDİKırıkkale...

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve hızla yayılan Koronavirüs tehlikesine karşı Kırıkkale Ticaret Borsası üyelerini ve personelini korumaya yönelik alınan tedbirleri hayata geçirdi.

TOPLANTILAR-ETKİNLİKLER ERTELENDİ

Kırıkkale Ticaret Borsası 20 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirmeyi planladığı Adana Ticaret Borsası ile istişare toplantısı ve kıyaslama çalışması, kurum içinde yapılacak Meclis Toplantıları ve dışında yapılacak tüm toplantılar, Fuarlar ve organizasyonlar koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelendi. Alınan tedbirler hakkında bilgiler veren Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer “Üyelerimizin işlerinin aksamaması için Koranavirüs Salgını dolayısıyla Fatura ve Müstahsil Makbuzları Tescil işlemlerinin Borsamız [email protected] adresine e-mail çekerek veya Web Sitesindeki Whatsapp iletişim hattından evraklarını göndererek ve ücretlerini de belirtilen bankalara ( Ziraat Bankası TR26 0001 0003 1649 9350 1350 01 – İş Bankası TR47 0006 4000 0014 2501 3048 42 ) yatırarak da tescil işlemlerinin gerçekleşebileceği  konusunda bütün üyelerimize SMS gönderdik. Web Sitesinden -Sosyal Medyadan duyurular yaptık” ifadesini kullandı.

HİZMET BİNASI / İÇİ HİJYEN UYGULAMASI

Borsa hizmet binasında dezenfekte çalışmalarının yapıldığını hatırlatan Başkan Sümer “Borsa Hizmet Binasına girişte yer alan merdivenler, trabzanlar, koridorlar,  tuvaletler, lavabolar, mutfak, odalar, masalar, koltuklar ve daha pek çok ortak kullanım alanı ekipler tarafından virüs ve bakterilere karşı düzenli olarak dezenfekte edilmekte ve çalışma alanları sık sık havalandırılmakta. Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan afiş ve broşürler hizmet binası içinde ve dışında görünür yere asıldı. Bu afiş ve broşürlerle tüm personele ve üyelere bilgilendirmeler yapılıyor. Bina içerisinde çeşitli alanlara ve servislere dağıtılan el dezenfektanları ile üye ve personelin el hijyeni sağlanmakta” diye konuştu.

KORONA FIRSATÇILARI İÇİN UYGULAMA

Kurumsal web sitesi, sosyal medya uygulamasının sürekli güncellendiğine vurgu yapan Başkan Sümer “Kırıkkale Ticaret Borsası Kurumsal Web Sitesinde, Facebook, Twitter ve İnstagram hesaplarında bilgilendirmeler yapılmakta, afiş ve broşürler yayınlanmakta. Kırıkkale Ticaret Borsası personelinden kronik rahatsızlığı olanlar ile hamile kadın çalışanlar 2 hafta idari izinli, diğer personeller de talep ettikleri takdirde yıllık izinlerinden kullanmak üzere izinli sayılacak. Vatandaşlar başta gıda olmak üzere ürün fiyatlarına spekülatif zam yaptığı tespit edilenleri Kırıkkale Ticaret Borsası web sitesinden, (318) 224 89 04 - 05 numaralı telefondan, (318) 224 89 05 numaralı fakstan aynı zamanda da [email protected] - [email protected] e-posta adresinden bildirebilecek”.

HEPİMİZE GÖREVLER DÜŞÜYOR

Başkanı Sümer “Tüm dünyayı etkisi altına alan ve hızla yayılan koronavirüs tedbirlerini” alarak hem üyelerimiz ve hem de personellerimiz için maksimum hijyen sağlamaktayız. Hayatın ve Ticaretin de devam edebilmesi için tüm kurum ve kuruluşlar ile bireylere Türkiye'de yayılmasını engellemek için görevler düşüyor. Kırıkkale Ticaret Borsası olarak her zaman Devletimizin yanındayız. Koronavirüs salgınının en kısa sürede sonlanmasını temenni ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.