Büyük işler başardık, yine başaracağız

Büyük işler başardık, yine başaracağız
3 Kademe İl Yönetimi ve İlçe Başkanları Toplantısı nedeniyle Kırıkkale’ye gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, çeşitli temaslarda bulundu. Saha çalışmalarını değerlendiren Kandemir “Bizim ilhamımız...

3 Kademe İl Yönetimi ve İlçe Başkanları Toplantısı nedeniyle Kırıkkale’ye gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, çeşitli temaslarda bulundu. Saha çalışmalarını değerlendiren Kandemir “Bizim ilhamımız tarihimiz, gücümüz milletimiz, istikametimiz milletin bize gösterdiği istikamet. Her haneye gideceğiz konuk olacağız. Her gönüle talibiz. Büyük işler başardık, başaracağız” diye konuştu.

SAHA ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, İç Anadolu Bölgesinden Sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Köse ve Karadeniz Bölgesinden Sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı’nın katılımıyla Kırıkkale’de 3 Kademe İlçe Başkanları toplantısı yapıldı. Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan “Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir başkanlığında 3 kademe İl Başkanları Toplantısı vesilesiyle İl Başkanlığımızda bir araya geldik. Belediye Başkanlarımız ve 3 Kademe İlçe Başkanlarımız ile teşkilat ve saha çalışmalarımızı değerlendirdik. Mahalle Başkanımız Mustafa İşler'in iftar sofrasına misafir olduk. Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkan Yardımcılarımıza şehrimize ve teşkilatımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

GÖNLÜMÜZDE HERKESE YER VAR

Teşkilat mensuplarıyla bir süre görüşen Genel Başkan Yardımcısı Kandemir “Bizler AK Parti’de siyaset yapanlar gönlü geniş insanlarız. Kime baksak yaratılmışların en üstünüdür, Rabb'im bize emanet etmiştir, ailemin özüdür gözüyle bakarız. 'Oy versin, vermesin gönlümüzde herkese yer vardır.' deriz. AK Parti siyaseti kadınıyla, genciyle yaşlısıyla bu millete hizmet etmek, bu milletin gösterdiği istikamete koşmanın adıdır bizim için. Bizim tabelamızın altında birlik, beraberlik, kardeşlik vardır. Bizim tabelamızın altında hizmet vardır, millete sadakat vardır. Biz başkaları gibi istikametini kulağına üflenen cümlelerle, başka mahfillerden başka başkentlerden ilhamla oluşturmayız. Bizim ilhamımız tarihimiz, gücümüz milletimiz, istikametimiz milletin bize gösterdiği istikamet. Her haneye gideceğiz konuk olacağız. Her gönüle talibiz. Büyük işler başardık, başaracağız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 12 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.