Büyükceceli Göleti 8 bin 800 dekar araziyi sulayacak

Büyükceceli Göleti 8 bin 800 dekar araziyi sulayacak
Geçtiğimiz yıllarda ihalesi tamamlanarak çalışmaları başlatılan ve büyük oranda tamamlanan Keskin Büyükceceli Göleti ve Sulaması Projesinde kalan çalışmaların tamamlanması için ihaleye çıkılacağı bildirildi.GENEL MÜDÜR...

Geçtiğimiz yıllarda ihalesi tamamlanarak çalışmaları başlatılan ve büyük oranda tamamlanan Keskin Büyükceceli Göleti ve Sulaması Projesinde kalan çalışmaların tamamlanması için ihaleye çıkılacağı bildirildi.

GENEL MÜDÜR AKÇA’YA ZİYARET

DSİ 5.Bölge Müdürlüğünün yatırımları kapsamında Kırıkkale’nin Keskin ilçesine bağlı Büyükceceli köyünde başlatılan Gölet ve Sulama Projesi hızla ilerliyor. Proje kapsamında sulama kanalı açılması için ihaleye çıkılacağı öğrenildi. Konu Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can’ın DSİ Genel Müdürü Lütfi Akça’yı ziyaretinde tekrar gündeme getirildi.

BİZ İYİ BİR TAKIMIZ

Ziyaretle ilgili kendisine ait sosyal medya hesabından ‘Biz iyi bir takımız’ başlığıyla bir paylaşımda bulunan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu “Vekilimiz Ramazan Can ile birlikte Kırıkkale’mizdeki sulama ve taşkın koruma projelerimiz ile ilgili DSİ Genel Müdürümüz Sayın Lütfi Akça ile görüştük. Çok olumlu geçen görüşmelerimizin ilk etabında 4.800 dekarın sulamasını gerçekleştirecek Keskin Büyükceceli Göleti sulaması işinin ihalesine çıkıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 25 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.