Çerikli’de yaralar sarılıyor

Çerikli’de yaralar sarılıyor
ÇITIRIK DERESİNİ DSİ EKİPLERİ ISLAH EDİYORGeçtiğimiz ay içerisinde sağanak yağış sonrası oluşan selden büyük zarar gören Çerikli kasabasında selin verdiği yaralar sarılıyor. Şiddetli yağış sonrası taşan ve kasaba...

ÇITIRIK DERESİNİ DSİ EKİPLERİ ISLAH EDİYOR

Geçtiğimiz ay içerisinde sağanak yağış sonrası oluşan selden büyük zarar gören Çerikli kasabasında selin verdiği yaralar sarılıyor. Şiddetli yağış sonrası taşan ve kasaba merkezinde işyeri ve evlerin su basmasına neden olan Çıtırık Deresinde ıslah çalışmaları devam ediyor. Çerikli kasabasını ziyaret eden Delice Kaymakamı Muhammed Burak Akköz, sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

ÇITIRIK DERESİNDE ISLAH ÇALIŞMASI

Delice ilçesine bağlı Çerikli beldesinde geçtiğimiz ay içerisinde meydana gelen yoğun yağış sonucu taşan Çıtırık deresinde ıslah çalışmaları devam ederken, çarşı merkezinde de selden zarar gören alanlarda çalışmalar yapılıyor. Sel felaketinin yaşanmasının hemen ardından çalışmalarına bağlayan DSİ’ye bağlı ekipler, Çıtırık deresinin ıslahı konusunda çalışmalar devam ederken, dere kenarları taşlarla örülüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, yaraların sarılması konusunda çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

ÇALIŞMALARA YERİNDE İNCELEME

Delice Kaymakamı Muhammed Burak Akköz İlçeye bağlı Çerikli Kasabasında incelemelerde bulundu. Kısa bir süre önce kasabada etkili olan yağışlar neticesinde oluşan selden zarar gören yerlerde incelemelerde bulunan Kaymakam Akköz, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin'den yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Diğer taraftan Kaymakam Akköz, Beldede bulunan esnaflara da ziyarette ederek, pazar ve sanayi esnafına hayırlı işler temennisinde bulundu. Yapılan ziyaretlerde Kaymakam Akköz’e Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem’de eşlik etti.

KARAKOL KOMUTANLIĞINA ZİYARET

Kasabada çeşitli ziyaretler gerçekleştiren İlçe Kaymakamı Muhammed Burak Akköz daha sonra, Çerikli Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Teğmen Mehmet Ali Bartın ve diğer askeri personeller tarafından karşılanan Kaymakam Akköz Kasaba ve sorumluluk bölgesi hakkında bilgi aldı. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 8 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.