Çerikli’nin yaraları en kısa zamanda sarılacaktır

Çerikli’nin yaraları en kısa zamanda sarılacaktır
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, birkaç gündür yağan yoğun sağanak yağmurun ardından Çerikli Beldesinde meydana gelen sel ve su baskınından zarar gören...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, birkaç gündür yağan yoğun sağanak yağmurun ardından Çerikli Beldesinde meydana gelen sel ve su baskınından zarar gören hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini ileterek, devletimizin en kısa zamanda yaraları saracağnı ifade etti.

SON YILLARDA TÜM DÜNYADA DOĞAL FELAKETLER ARTIŞ GÖSTERDİ

Son yıllarda tüm dünyada doğal felaketlerin artış gösterdiğine dikkat çeken MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, “Dünyanın doğallığını fazlasıyla zorladığımızı düşünüyorum. Tüm dünyada hızla gelişen teknoloji ve kontrolsüz sanayileşme sebebiyle dünyanın dengesini altüst ettik,çevreyi kirlettik, tabiatı bozduk. Tüm bunların sonucu olarak da doğal felaketlerde artış meydana gelmeye başladı” diye konuştu.

SORUNU TBMM GÜNDEMİNE TAŞIYACAĞIM

Son zamanlarda kuraklık felaketiyle boğuşan Kırıkkaleli çiftçi ve köylülerin dertlerine derman olmak üzere bazı tarlalarda tespitlerde bulunup, köylü ve çiftçilerle bir araya geldikten sonra izlenimlerini ve çözüm önerilerini TBMM Genel Kurulunda dile getirdiklerini ifade eden MHP’li Öztürk, “Kırıkkale genelinde meydana gelen kuraklığın ardından bu kez de Çerikli’de yaşana sel ve su bakını felaketinden dolayı çok üzgünüm. Hemşehrilerimiz henüz bir felaketin sıkıntılarıyla uğraşırken bu kez de bir başka felaketle karşı karşıya kaldılar. Ama tüm hemşehrilerim bilsinler ki, Türkiye Cumhuriyeti büyüktür ve güçlüdür. Devletimiz, vatandaşlarımızın yaralarını en kısa zamanda saracaktır. Ben de şahsım adına, Çerikli Beldemiz için, gerek TBMM nezdinde, gerekse Bakanlıklarımız nezdinde ne yapılması gerekiyorsa sonuna kadar yapacağım" dedi.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.