CriptoSwaps Kırıkkalespor ismiyle mücadele edecek

CriptoSwaps Kırıkkalespor ismiyle mücadele edecek
Tff 3lig 3.grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadolu Spor kripto para alım satım platformu CriptoSwaps ile bir buçuk yıllık isim ve sırt sponsorluğu anlaşmasını CriptoSwaps Firma Ceo su Hamza Özkan Cıbır ve Kulüp Başkanı...

Tff 3lig 3.grupta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadolu Spor kripto para alım satım platformu CriptoSwaps ile bir buçuk yıllık isim ve sırt sponsorluğu anlaşmasını CriptoSwaps Firma Ceo su Hamza Özkan Cıbır ve Kulüp Başkanı Veli Uça ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Kırıkkale ve ilçe Belediye başkanları ve çeşitli STK başkanları katılımı ile imzalanmıştı. Sponsorluk imzalanması sonrasında taraflardan teşekkür mesajı geldi.

BU BİR GÖNÜL İŞİ

Yapılan sözleşmeyle ilgili açıklamalarda bsulunan Criptoswaps Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Özkan Cıbır, “Biz de Türkiye’de Takımlarla birlikte büyümek istedik. Bu doğrultuda Kırıkkale Büyük Anadoluspor’la da anlaşmak istedik. Türk futbolu, Türk sporuna elimizden geldiğince bir şeyler yapabilmeyi hedefliyoruz. Bu bir gönül işi. Kırıkkalespor ve taraftarını çok seviyorum. Kırıkkalespor’u her zaman hedeflediği yerde olmasını bekliyoruz” diye konuştu.

KIRIKKALESPOR ORTAK SEVDAMIZ

CriptoSwaps Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulüp Başkanı Veli Uça “Kırıkkalespor için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Takım için bu zamana kadar hiçbir şeyden kaçmadık. Kulübümüz için iyiyi değil, en iyiyi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu süreçte her geçen gün kulübümüze nasıl değer katabiliriz, taşıdığımız bu bayrağı daha yukarıya nasıl çıkarabiliriz diye düşünüyoruz. Kırıkkalespor hepimizi birleştiren ortak sevdamız. Bu tür desteklerin şehrimizde olması sevindirici.” dedi. Yapılan anlaşma gereği Kırıkkalespor sezonunun ikinci yarısında CriptoSwaps Kırıkkale Büyük Anadoluspor ismiyle mücadale edecek. Ayrıca formada CriptoSwaps göğüs reklamı olacak. Kulüp yönetimi ile CriptoSwaps arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasına taraftarlardan destek geldi. Taraftarlar kulüp yönetimine ve firma yetkililerine teşekkür etti.

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.