CUMHUR İTTİFAKININ BAŞARISI İÇİN SAHADAYIZ

CUMHUR İTTİFAKININ BAŞARISI İÇİN SAHADAYIZ
Yaşanan teşkilat yönetimindeki değişikliğin ardından hareketli günler yaşanan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale teşkilatı genel kurullarını tamamlayan esnaf odalarına ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde bir taraftan oda başkanlarının...

Yaşanan teşkilat yönetimindeki değişikliğin ardından hareketli günler yaşanan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale teşkilatı genel kurullarını tamamlayan esnaf odalarına ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde bir taraftan oda başkanlarının taleplerini alan MHP Milletvekili Halil Öztürk, diğer taraftan çalışmaları hakkında bilgi verdi. Öztürk “Her zaman sahada olacağız. Amaç Cumhur İttifakı’nın 2023’deki başarısıdır. 2024’teki yerel yönetimlerde de başarılı olmak için bugün bir start verdik” diye konuştu.

TALEP VE ÖNERİLER DİNLENDİ

Son haftada İl başkanı, merkez ilçe başkanlıklarında değişiklikler yaşanan MHP Kırıkkale teşkilatındaki hareketlilik devam ediyor. Bir taraftan tebrikleri kabul eden MHP İl Başkanı Murat Abalı ve Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut diğer taraftan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan oda başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ün de katıldığı ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. MHP heyeti, Minibüsçüler Odası Başkanı İshak Gençer, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Köksal Tonga ve Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik, Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Can Ahmet Uyar, Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası Başkanı Behsat Yerlikaya, Sebzeciler Odası Başkanı Orhan İba ve Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok’u ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

YEREL SEÇİM STARTI VERİLDİ

MHP Kırıkkale Milletvekili Halli Öztürk ziyaretle ilgili yaptığı acıkmada, “Yeni seçilen İl Başkanımız Murat Abalı ve Merkez İlçe Başkanımız Faruk Akbulut ile beraber yeni seçilen ve yeniden güven tazeleyen oda başkanlarımızı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerinin sorunlarını dinleyip not alıp, il teşkilatımız ile birlikte çözüm yollarını arayacağız. Biz dün olduğu bugünde yeniden güven tazeleyen ve yeni seçilen başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi bundan sonra sahada her yerde her zaman olacak. Amaç Cumhur İttifakı’nın 2023’deki başarısıdır. 2024’teki yerel yönetimlerde de başarılı olmak için bugün bir start verdik.  Milliyetçi Hareket Partisi bundan sonra şahlanışa geçecek. Bugünden sonra MHP her mahallede ve her sokakta olacaktır. MHP’yi bundan sonra çok yoğun bir süreç bekliyor” ifadesini kullandı.

MESLEK ODALARINI ÖNEMSİYORUZ

MHP İl Başkanı Murat Abalı ise ziyarette güven tazeleyen ve yeni seçilen oda başkanlarına ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileterek, meslek odalarının toplumda önemli görevlere sahip olduklarını kaydetti. Başkan Abalı, “Meslek odalarımız üyelerinin hak ve hukukunu korumaları ve onları yapılan yasal değişikliklerden haberdar etmeleri anlamında çok önemlidir. Odalarımız ayrıca, günümüzün rekabetçi ortamında üyelerine her türlü bilgi ve eğitimi sunarak, onları ekonomik olarak zarara uğramalarının önüne geçiyor. Bunun için bizlerde meslek odalarımızı önemsiyoruz. MHP Kırıkkale teşkilatı olarak vatandaşımıza hizmet noktasında her türlü işbirliğine hazırız" dedi.  HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.