Defterdar Derinkuyu’ya başarılar diledi

Defterdar Derinkuyu’ya başarılar diledi
İl Defterdarlığını ziyaret eden Vali Bülent Tekbıyıkoğlu bir süre önce Kırıkkale’deki görevine başlayan Defterdar Yaşar Derinkuyu'ya görevinde başarılar diledi.EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZKırıkkale...

İl Defterdarlığını ziyaret eden Vali Bülent Tekbıyıkoğlu bir süre önce Kırıkkale’deki görevine başlayan Defterdar Yaşar Derinkuyu'ya görevinde başarılar diledi.

EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Defterdarlık, Valilik hizmet binasında bulunan müdürlük ve büroları ziyaret etti. Kırıkkale’deki görevine bir süre önce başlayan Defterdar Yaşar Derinkuyu’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Tekbıyıkoğlu, görevinde başarılar diledi. Tekbıyıkoğlu defterdarlık ziyaretinin ardından Valilik hizmet binasında bulunan müdürlük ve büroları ziyaret etti. Birim Müdürlerinden yürütülen iş ve işlemler hakkında bilgi alan Vali Tekbıyıkoğlu, kendisi de dahil olmak üzere kamu adına hizmet verdiklerini ifade ederek, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için birlik ve bütünlük içerisinde çalışacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 36 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.