Değerlendirme toplantıları eğitime kazanım olarak yansıyor

Değerlendirme toplantıları eğitime kazanım olarak yansıyor
Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, öğretmenlerle her fırsatta yapmış oldukları değerlendirme toplantılarının eğitim öğretime bir kazanım olarak yansıdığını söyledi.OKUL ZİYARETLERİMilli Eğitim Müdürü...

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, öğretmenlerle her fırsatta yapmış oldukları değerlendirme toplantılarının eğitim öğretime bir kazanım olarak yansıdığını söyledi.

OKUL ZİYARETLERİ

Milli Eğitim Müdürü Tüfekçi, okul ziyaretleri kapsamında beraberinde Müdür Yardımcısı Hamza Aygün ile birlikte Gündoğdu Manas İlkokulu ve Şehit Ferdican Altunkaş Ortaokuluna giderek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Gittiği okullarda öğrencilerle de bir süre sohbet eden Tüfekçi, daha sonra okul idaresinden eğitim öğretimle ilgili bilgi aldıktan sonra öğretmenlerle değerlendirme toplantısı yaptı. Tüfekçi, öğretmen toplantıları sonrasında yaptığı açıklamada, okulların yüz yüze eğitime başladığı ilk günden itibaren öğrencilerin bilgi ve becerilerinde önemli artışların olduğunu söyledi.

SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Öğretmenlerin müfredat çerçevesinde öğrencilere gerekli bilgileri aktardıklarını belirten Tüfekçi, "Okul ziyaretlerimizde öğrencilerimizle, öğretmen ve okul yöneticilerimizle bir araya gelmemiz ve onlarla sürekli iletişim içinde olmamızdan dolayı eğitim öğretimdeki gidişatımızı da değerlendirme fırsatımız oluyor. Yaptığımız değerlendirme toplantılarında öğretmen arkadaşlarımızın görüşleri, önerileri ve talepleri öğrencilerin geleceğe taşınmasında ve eksikliklerimizin giderilmesinde daha belirleyici oluyor. Tüm meslektaşlarımıza buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Her bir arkadaşımız yüklenmiş oldukları sorumlulukları yerine getirmek için büyük çaba sarf ediyorlar" diye konuştu.

BİLGİYE ULAŞIM HIZLANDI VE KOLAYLAŞTI

Hedeflerinde öğrencileri daha zirveye taşımak olduğunu hatırlatan Tüfekçi, "Milli Eğitim Bakanlığımızın yapmış oldukları çalışmaları bizler de yerelde öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve halkımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Sayın Bakanımız Mahmut Özer'in talimatıyla öğrencilerimize ek kaynak eserler de ulaştırılmaya başlandı. Bu eserler öğrencilerimiz için çok önemli bir fırsat oldu. Öğrencilerimiz ders kitaplarının yanı sıra hazırlanan kaynak eserlerden de ücretsiz olarak istifade edecek. Bu imkanlar bizleri, öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi çok sevindirdi. Kısacası bilgiye ulaşım hızlandı ve kolaylaştı” dedi. Tüfekçi, öğretmenlerle dertleşip sorunları varsa çözen bir yönetici olduklarını ve bu tür ziyaretlere bundan sonraki süreçte de devam edeceklerini kaydetti. HABER: Şeyma Fidan

Bu haber toplam 8 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.