Derdimiz millet, gayretimiz hizmettir

Derdimiz millet, gayretimiz hizmettir
Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Ak Parti Kırıkkale İl başkanı Mustafa Kaplan, muhalefeti suni gündem yaratmaya çalışmakla suçladı. Başkan Kaplan "Muhalefetin yalandan, iftiradan başka bir siyaset yapmadığı, karalama...

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Ak Parti Kırıkkale İl başkanı Mustafa Kaplan, muhalefeti suni gündem yaratmaya çalışmakla suçladı. Başkan Kaplan "Muhalefetin yalandan, iftiradan başka bir siyaset yapmadığı, karalama siyaseti ile suni gündemler oluşturma çabasından başka bir şey değildir. Belediyemiz işyerleri kapanan esnafımıza bin TL destekte bulunacak. Destek kararını eleştirmek, desteği veren belediyemizi değil desteği alan esnaflarımızı rencide etmekten başka bir şey değildir" diye konuştu.

KAYIP BİR TEK DOLAR YOKTUR

Ak Parti Kırıkkale İl başkanı Mustafa Kaplan yaptığı yazılı açıklamasında "Kamuoyunda muhalefet partileri ve kendilerine bağlı medya mecralarında sıkça dile getirilen, merkez bankasından kaybolduğu ifade edilen 128 milyar dolar iddiaları gerçeği yansıtmamakla birlikte muhalefetin algı oluşturma çabalarıdır. Merkez Bankasının kayıp 1 tek doları olmadığı ortadadır. Kamuoyunda oluşturulan 128 milyar dolar algısı yalan ve iftira kampanyasından başka bir şey değildir. 2002’de altın ve döviz beraber, brüt döviz rezervimiz 26 milyar dolar iken ‘128 milyar dolar nerede?’ sorusu öncelikle rezervin 26 milyar dolardan 128 milyar dolara çıkarıldığını yani hükümetimizin başarısını teyit etmek demektir. Muhalefetin yalandan, iftiradan başka bir siyaset yapmadığı, karalama siyaseti ile suni gündemler oluşturma çabasından başka bir şey değildir. Şehrimizde bazı kimselerin 128 Milyar dolar yalanıyla, Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı Ortağımız MHP Lideri  Devlet Bahçeli’nin sofrasını kıyaslaması aynı beyhude suni gündem siyasetinin bir timsalidir"

BELEDİYENİN DESTEK KARARINA TEŞEKKÜR

Başkan Kaplan "Kırıkkale Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’ya, Covid-19 salgınından  dolayı genelge ile işyeri kapanan şehrimizdeki,  esnaflarımıza 1.000 TL maddi destek verme kararından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Yine şehrimizde suni gündem oluşturma çabalarıyla eleştirilen 1000 TL destek kararı, esnafımıza içerisinde bulunduğumuz 11 ayın sultanı Ramazan’ı Şerif ayında bir can suyu olacaktır. Destek kararını eleştirmek, desteği veren belediyemizi değil desteği alan esnaflarımızı rencide etmekten başka bir şey değildir. Her fırsatta gündem olma çabasıyla eleştiri yapmayı kendisine görev edinenler pandemi sürecinin başından beri esnaflarımızın yanında olmaya gayret gösteren Belediye Başkanımızı yine esnafımıza verdiği destek için eleştirme gayretine girmiştir.

AYAKLARI YERE BASMAYAN ELEŞTİRİ

Kaplan "Belediye Başkanımıza Sosyal Belediyecilik dersi vermeye kalkanlar, genel siyasette ittifak ilişkisi içerisinde oldukları kirli odaklar nedeniyle, milletimiz nezdinde karşı karşıya kaldıkları baskıdan ötürü baskı karşıtı sosyal hizmet arayışından başka bir şey değildir.  Bu arayışla ayakları yere basmayan eleştirel bir tutumla maalesef düşünmeden siyaset üretme gayretindedirler. Teşkilatımız her zaman olduğu gibi Milletvekilimizle, Belediye Başkanımızla, İl Genel Meclis Başkanımızla uyum içerisinde çalışmaya devam edecektir. Yalan ve iftira siyasetiyle gündem oluşturma gayretinde olanlar ve tabanı olmayan eleştirel yaklaşımlarla gündem olma gayreti içerisinde olanlar karşısında  Derdimiz millet, gayretimiz hizmettir. Herkes konuşur, AK Parti 20 yıldır olduğu gibi milletimize hizmet eder" dedi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.