EGOspor bir Keskinli’ye emanet

EGOspor bir Keskinli’ye emanet
Ankara Büyükşehir Belediye EGO Spor’un kulüp Başkanlığına Kırıkkale’nin Keskin ilçesi nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz Taner Özgün getirildi.27 BRANŞTA MÜCADELEAtletizm, Badminton, Engelli Badminton, Fitness, Judo, Jimmastik,...

Ankara Büyükşehir Belediye EGO Spor’un kulüp Başkanlığına Kırıkkale’nin Keskin ilçesi nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz Taner Özgün getirildi.

27 BRANŞTA MÜCADELE

Atletizm, Badminton, Engelli Badminton, Fitness, Judo, Jimmastik, Karate, Boks, Güreş, Taekwondo, Vücut Geliştirme, Bilek Güreşi, Satranç, Kick-Boks, Bocce-Bowling-Dart, İşitme Engelliler, Wus-hu, Okçuluk, Muay Tai, Masa Tenisi, Kadın Futbol, Kadın Hentbol, Erkek Basketbol, Özel sporcular gibi bir çok branşta mücadele eden Ankara Büyükşehir Belediye EGO Spor’un kulüp Başkanlığına Kırıkkaleli hemşehrimiz Taner Özgün getirildi. Keskin ilçesi nüfusuna kayıtlı olan hemşehrimiz Özgün her branşta başarıyı hedeflediklerini söyledi.

6 BİN 200 SPORCU İLE KOCAMAN BİR AİLEYİZ

EGO Spor bünyesinde 27 branşta 6200 lisanslı sporcu bulunduran kocaman bir aile olduklarını hatırlatan Başkan Taner Özgün “Bu anlamda yaptığımız- yapacağımız çalışmalar ve düzenlemelerle “Önce sporcularımız! Ve Türk Sporu!” diyerek onların performanslarını optimum düzeye ulaştıracak uzman antrenör ekibimizle altyapı ve yarışma takımlarımızı en iyi şekilde yeni sezonlara hazırlamak gayesindeyiz. Ayrıca sporcularımız ve sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında sportif gelişimlerini üstlendiğimiz tüm sporcu adaylarımızın kişisel ve sosyal anlamda da çeşitli etkinlikler organize ederek gelişimlerini sağlama planlarımızı hayata geçirmiş durumdayız. Katılım sağladığımız sosyal sorumluluk projeleriyle kulübümüz çatısı altında toplanmış genç ve genç-yetişkin popülasyondaki sporcularımızın bu tür faaliyetlerle empati, kişisel tatmin duyguları ve toplum bilincini pekiştirmenin yanında spor kulüplerinin, sadece madalya peşinde koşan avcılar olmadıklarını göstermek amacıyla tam bir iyilik hali barındıran bir vizyonla emin adımlar atarak ilerleyeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 25 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.