Emniyet göz açtırmıyor

Emniyet göz açtırmıyor
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bir taraftan uyuşturucuyla mücadele ederken, diğer taraftan kaçak tütün mamülleri satışına fırsat tanımıyor. Ekipler hırsızlıkla mücadeleye de kararlılıkla devam ediyor.UYUŞTURUCU...

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bir taraftan uyuşturucuyla mücadele ederken, diğer taraftan kaçak tütün mamülleri satışına fırsat tanımıyor. Ekipler hırsızlıkla mücadeleye de kararlılıkla devam ediyor.

UYUŞTURUCU OPERASYONU

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kaçakçılık, Narkotik ve Asayiş suçlarıyla mücadele faaliyetlerini başarılı bir şekilde yürütüyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslar ile ilgili olarak uzun süren çalışmalar neticesinde; İl Merkezinde F. K. ve İ. B isimli şahısların ikametlerine eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda 1.21 gr metamfetamin ve metamfetamin içiminde kullanılan PİPE tabir edilen 2 adet cam düzenek ele geçirilmiş şahıslara TCK-188 (uyuşturucu madde ticareti Yapmak) suçundan işlem yapıldı. İ. B isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

KAÇAK TÜTÜN

KOM ekiplerinin kaçak tütün ve tütün mamulleri (makaron, tütün, sigara sarma makinesi) satışı yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda Bahşılı ilçesi Bahçeli Mahallesinde M.U. isimli şahsa ait iş yerinde 1 adet kırmızı renkli üzerinde CORA ibaresi bulunan kompresör, 1 adet beyaz renkli üzerinde herhangi bir marka ve model ibaresi bulunmayan otomatik sigara sarma makinası ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanuna muhalefetten adli işlem yapıldı.

HIRSIZLIK

Diğer taraftan ekipler, Ovacık Mahallesi İzmir Caddesi üzerinde depo olarak kullanılan yerden (75-80) kg sarı hurda malzeme, (8-10) kg bakır tencere ve bir takım ev malzemelerinin çalınması olayının şüphelisi E.K. Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilerek yakalandı. Şüpheli mevcutlu olarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 144 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.