Emniyet ve Jandarma Vatandaşla Buluşuyor

Emniyet ve Jandarma Vatandaşla Buluşuyor
Kırıkkale Valiliği koordinesinde yürütülen "Mahalle Huzur Buluşmaları" Gürler Mahallesi ve Irmak Köyünde gerekleştirilecek.

Kırıkkale Valiliği koordinesinde yürütülen "Mahalle Huzur Buluşmaları" Gürler Mahallesi ve Irmak Köyünde gerçekleştirilecek.

HUZURU BOZAN SORUNLAR YERİNDE ÇÖZÜLÜYOR

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer'in himayesinde ve Valilik koordinesinde yürütülen "Mahalle Huzur Buluşmaları" Valilikçe belirlenmiş olan bir mahalle ve bir köy ile devam ediyor.

PERŞEMBE GÜRLER MAHALLESİNDE

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü yetkililerince gerçekleştirilecek olan Mahalle Huzur Buluşmalarının bu haftaki adresi Gürler Mahallesi oldu. 20 Şubat Perşembe günü, Gürler Mahallesi İstiklal Caddesi Şadırvan Kavşağı no:29, Meşale Esnaf Çay Evinde, 13:30 - 15:00 saatleri arasında Emniyet Müdürlüğünün üst düzey yetkilileri tarafından vatandaşın asayiş ve huzura yönelik talep ve istekleri yerinde bizzat dinlenilmesi ve çözülmesi bekleniyor.

CUMA GÜNÜ İSE IRMAK KÖYÜNDE

Kırıkkale Jandarma Komutanlığı yetkililerince gerçekleştirilecek olan Mahalle Huzur Buluşmalarının bu haftaki adresi ise Irmak Köyü oldu. 21 Şubat Cuma günü, Irmak Köyü'nde, 14:00 - 15:30 saatleri arasında Jandarma Komutanlığının üst düzey yetkilileri tarafından vatandaşın asayiş ve huzura yönelik talep ve istekleri yerinde bizzat dinlenilmesi ve çözülmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.