En güzel benim köyüm projesi sürüyor

En güzel benim köyüm projesi sürüyor
Türkiye'de ilk kez Kırıkkale'de hayata geçirilen “En Güzel Köy Benim Köyüm" projesi kapsamında yaşam standartlarının üst düzeyde tutulması için kent genelindeki tüm köyler tadilata alındı.2 KÖYDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYORKırıkkale'de...

Türkiye'de ilk kez Kırıkkale'de hayata geçirilen “En Güzel Köy Benim Köyüm" projesi kapsamında yaşam standartlarının üst düzeyde tutulması için kent genelindeki tüm köyler tadilata alındı.

2 KÖYDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kırıkkale'de kentlerden köylere göçün sağlanması ve yaşam standartlarının üst düzeyde tutulmasını sağlamak amacıyla başlatılan "En Güzel Köy Benim Köyüm" projesi vatandaşları mutlu ediyor. Proje kapsamında 27 köyde kilit parke çalışmaları tamamlanırken, 2 köy de ise devam çalışmalar ediyor. Kentlerden köylere göçün sağlanması ve köylerin güzelleştirilmesi amacıyla başlatılan projede evlerin tamamı yöresel mimariye uygun olarak boyanıyor yollar kilit parke ile döşeniyor. Metruk binalar ise tamamen yıkılıyor. Köyün güvenliğini sağlamak için de giriş ve çıkışlara kamera sistemleri takılıyor. Köy meydanları güzelleştirilip kamelyalar ile çöp konteynerleri konuluyor. Muhtarlık hizmet binası ile sağlık ocağının yapımı ise sürüyor.

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.