Erol Ve Karaman Ailesinin Mutlu Günü

Erol Ve Karaman Ailesinin Mutlu Günü
ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATLIDINur-Yücel Karaman  çiftinin biricik kızı Esra ile Gül- Yusuf Erol çiftinin biricik oğlu Yunus, Mersan Düğün  salonunda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Çok sayıda davetlinin...

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATLIDI

Nur-Yücel Karaman  çiftinin biricik kızı Esra ile Gül- Yusuf Erol çiftinin biricik oğlu Yunus, Mersan Düğün  salonunda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Karaman  ve Erol aileleri konuklarını kapıda karşıladı. Kamu kurumlarının müdürleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı düğün töreninde Esra  ve Yunus  çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni yöresel müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Karaman ve Erol ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti eşliğinde sosyal mesafeye dikkat ederek  doyasıya eğlendiler. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler. Bizler de Kalehaber gazetesi ailesi olarak, Esra -Yunus çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Bu haber toplam 184 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.