Esnaf Kefalet Cebeci ile devam

Esnaf Kefalet Cebeci ile devam
Yeni normalleşme süreciyle birlikte genel kurullarda yapılmaya başlandı. Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olağan genel kurulunda mevcut Başkan Osman Cebeci, güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine...

Yeni normalleşme süreciyle birlikte genel kurullarda yapılmaya başlandı. Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olağan genel kurulunda mevcut Başkan Osman Cebeci, güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine seçildi.

222 TRİLYON FİNANSMANIMIZ VAR

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde 64. Olağan Genel Kurulu heyecanı yaşandı. Özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye çok sayıda üye ve davetli katıldı. Divan Başkanlığına 2. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkan Vekili Muhittin Köksal, Katip Üyeliklerine ise Kooperatif Ortağı Cengiz Demirbaş ve Nakliyeciler ve Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Halil Yenice seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından konuşma gerçekleştiren Kooperatif Başkanı Osman Cebeci, “3 yıl önce yine burada beraberdik. Kooperatifimizin 222 trilyon finansmanımız var. Kooperatifimizin kapısından içerisine giren hiçbir esnafımızı geri çevirmedik, çevirmeyeceğiz de. İstedikleri kredileri verdik. Bu konuda sıkıntımız yok fakat faiz oranlarımız arttı. En kısa sürede de bu faiz oranını aşağı doğru çekmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

İKİNCİ BİR YAPILANDIRMA ÇIKTI

Pandemi döneminde 1,5 yıldır hiçbir esnaftan çektikleri krediyi geri istemediklerini söyleyen Başkan Cebeci, “Kimi esnafımız peşin yatırdı kimi ise borçlarını öteledi. Peşin yatırmalar olunca faizleri sildik. Eğer taksitler halinde yatırayım derlerse basit usulde faizler uyguluyoruz. İkinci bir yapılandırma çıktı. Ödeyemeyen arkadaşlarımızın taksitlerini yeniden yapılandırıyoruz. Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadık, bundan sonra da yaşamayacağız” diye konuştu. Pandemi döneminde çok yoğun çalıştıklarını dile getiren Cebeci, sokağa çıkma yasaklarında çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, “Maalesef aramızdan ayrılan dostlarımız oldu. Onlara Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum” dedi. Yapılan seçimin ardından Yönetim Kurulu Osman Cebeci, Yunus Gümüşsoy, Murat Pehlivanlı, Köksal Tonga ve Orhan İba’dan oluştu.

Bu haber toplam 28 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.