Esnafa 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli kredi imkanı

Esnafa 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli kredi imkanı
COVİD19 pandemisi sonrasında zor günler geçiren esnafa nefes aldıracak destek devam ediyor. Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, esnafa 6 ay ödemesiz 36 vadeli 25 bin TL'lik kredi vereceğini duyurdu.KREDİ LİMİTİ...

COVİD19 pandemisi sonrasında zor günler geçiren esnafa nefes aldıracak destek devam ediyor. Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, esnafa 6 ay ödemesiz 36 vadeli 25 bin TL'lik kredi vereceğini duyurdu.

KREDİ LİMİTİ 25 BİN TL

Koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede esnaf ve sanatkarların faaliyetlerine destek olmak amacıyla yeni bir destek müjdesi daha geldi. Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, Ülkenin bu sıkıntı döneminde her zaman esnafların yanında ve hizmetlerinde olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Cebeci, Esnaf ve sanatkârların ağırlıklı olarak faaliyet göstermekte olduğu, perakende ticaret, ulaştırma, imalat ve yiyecek-konaklama meslek kolları başta olmak üzere esnaf ve sanatkârlara 25 bin TL limitli kredi kullandıracaklarını vurguladı.

6 AY ÖDEMESİZ

Kooperatif Başkanı Cebeci, “Kredi isteyen tüm esnaflarımız bizleri arayacaklar ve tüm evrak işlerini biz halledeceğiz. Odamıza gelmelerine hiç gerek yok” dedi. Başkan Cebeci, 25 bin TL'lik kredinin 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli ve 4.5 oranında faizli olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.