Esnaflar Tonga dedi

Esnaflar Tonga dedi
Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu yapıldı. Kültür merkezinde tek adaylı yapılan genel kurulda 1335 esnafın desteğini alan mevcut başkan Köksal Tonga güven tazeledi. Genel kurul sonrası bir konuşma yapan...

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu yapıldı. Kültür merkezinde tek adaylı yapılan genel kurulda 1335 esnafın desteğini alan mevcut başkan Köksal Tonga güven tazeledi. Genel kurul sonrası bir konuşma yapan Başkan Tonga, kendilerine gösterilen güvene layık olmaya çalışacaklarını belirterek üyelere teşekkür etti.

1335 ÜYELİ KARMA ODA

Kırıkkale’de bir süre önce başlayan esnaf odaları seçimleri devem ediyor. Son genel kurulu Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası yaptı. 1335 üyesi bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odasının genel kurulu İl Kültür Merkezinde gerçekleşti. Divan Başkanlığını Kasaplar Odası Başkanı Gazi Karafilik’in yaptığı genel kurula Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, oda başkanları ve oda üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda yönetim kurulu faaliyetleri oy birliğiyle kabul edildi.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Tek adaylı yapılan Genel Kurulda mevcut baştan Köksal Tonga üyelerin tam desteğini alarak güven tazeledi. Başkan Tonga’nın yeni yönetiminde Ramazan Acar, Ömer Karagülle, Mustafa Demirel, Osman Cebeci, Sadettin Aslıyüce, Kazım Şansal, İsmail Erduran ve Mehmet Atmaca, Denetim Kurulunda ise Ömer Özdoğan, İhsan Ersoy ve Yunus Algan görev aldı. Genel kurul sonunda odaya hizmetlerinden dolayı eski yöneticilere plaket verildi. Üyelere desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Köksal Tonga “Görev yapmış olduğumuz 4 yıl süre içerisinde yaptığımız çalışmaları ibra ettiniz. Esnaflarımızın bu teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Pandemiyle birlikte başlayan ekonomik sıkıntı bizleri de derinden etkiliyor. Temennimiz alınacak yeni tedbirlerle en kısa zamanda düzlüğe çıkılması. Kongremizi katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 11 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.