FAHİŞ FİYAT ARTIRAN YANDI

FAHİŞ FİYAT ARTIRAN YANDI
Başkan Sümer “Fahiş fiyata karşı disiplin mekanizmasını çalıştıracağız”Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili gelişmelerin ardından bazı ürünlerin fiyatlarında görülen artışlara karşı tedbir aldıklarına vurgu...

Başkan Sümer “Fahiş fiyata karşı disiplin mekanizmasını çalıştıracağız”

Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili gelişmelerin ardından bazı ürünlerin fiyatlarında görülen artışlara karşı tedbir aldıklarına vurgu yapan Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, aldıkları tedbirler konusunda bilgi verdi.

TİCARET BORSASI HAREKETE GEÇTİ

Son zamanlarda tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs tehdidini bahane ederek bazı ürünlerin fiyatlarındaki değişim yaşandığı konusunda şikayetlerin artması üzerine tüm kamu kurumları ve STK’lar harekete geçmiş durumda. Bu konuda çalışma başlatan kurumlardan bir tanesi de Kırıkkale Ticaret Borsası oldu. Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı disiplin mekanizmalarını çalıştırdıklarını açıkladı.

VATANDAŞI MAĞDUR EDENLERE KARŞI SESSİZ KALMAYACAĞIZ

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Sümer “Fırsatçılık adına yapılan fahiş artışlar yada ürün stoklama gibi eylemlerin karşısındayız. Kırıkkale Ticaret Borsası olarak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki; Vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız” dedi.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.