Gaz Kokusuna Valilikten Açıklama Geldi

Gaz Kokusuna Valilikten Açıklama Geldi
Kırıkkale’de gece saatlerinde hissedilen yoğun gaz kokusu vatandaşları tedirgin etmiş ve kokuyu hisseden vatandaşlar panikle sokağa çıkmıştı.Kırıkkale Valiliği konuya ilişkin açıklama yaparak tehlike edecek bir hususa rastlanmadığını...

Kırıkkale’de gece saatlerinde hissedilen yoğun gaz kokusu vatandaşları tedirgin etmiş ve kokuyu hisseden vatandaşlar panikle sokağa çıkmıştı.

Kırıkkale Valiliği konuya ilişkin açıklama yaparak tehlike edecek bir hususa rastlanmadığını belirtti. 

Kırıkkale’de gece saatlerinde kent merkezindeki tüm mahallelerde gaz kokusu hissedildi. Kokuyu hisseden vatandaşlar kendilerini panikle sokağa atarak, doğalgaz firmasına haber verdi. Durum üzerine 112 Acil Servis ekipleri mahallelerde hazır beklerken, AFAD, itfaiye ve doğalgaz yetkilileri gazın çıkış kaynağını araştırdı.

Gece vakti yaşanan kargaşa üzerine açıklama yapan Kırıkkale Valiliği; “Yaklaşık iki saattir, şehrin belli noktalarında yoğun gaz kokusu olduğu yönünde şikayet ve ihbarlar gelmektedir. Bahse konu yerlerde AFAD, Çevre ve Şehircilik, Belediye, KIRGAZ ve ilgili diğer birimlerimizce alan taraması yapılmakta olup yapılan ölçüm ve taramalarda gaz kaçağı gibi tehlike arz edecek bir hususa rastlanmamış, oksijen değerleri normal seviyede bulunmuştur. İnsan sağlığını tehlikeye düşürecek bir olumsuzluk bulunmamakta olup an itibariyle çalışmalar devam etmektedir.” dedi.

Bu haber toplam 490 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.