Gazi Ortaokulu’nun proje başarısı

Gazi Ortaokulu’nun proje başarısı
Kırıkkale Gazi Ortaokulu erasmus+ projeleri kapsamında Avrupa'dan 7 farklı ülke ve 45 kişiyi Kırıkkale'de ağırladı. Projeler kapsamında sağlıklı beslenme, spor ve akran zorbalığı konulu çalışmalar yapıldı.SAĞLIKLI BESLENME,...

Kırıkkale Gazi Ortaokulu erasmus+ projeleri kapsamında Avrupa'dan 7 farklı ülke ve 45 kişiyi Kırıkkale'de ağırladı. Projeler kapsamında sağlıklı beslenme, spor ve akran zorbalığı konulu çalışmalar yapıldı.

SAĞLIKLI BESLENME, SPOR VE AKRAN ZORBALIĞI

Gazi Ortaokulu 2 adet Erasmus+ projesi kapsamında Avrupa'nın 7 farklı noktasından 45 kişiyi Kırıkkale'de ağırladı. "Eat Right Move Right Feel Right" isimli projenin Türkiye Hareketliliği Almanya, Letonya ve İtalya'dan gelen 18 kişilik öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti. "Let's Beat Bullying Together" isimli proje kapsamında ise İsveç, İspanya, İtalya ve Kuzey Makedonya'dan 27 kişilik öğrenci ve öğretmenlerden oluşan bir grup Kırıkkale’de ağırlandı. Projeler kapsamında sağlıklı beslenme, spor ve akran zorbalığı konulu çalışmalar yapıldı. Ayrıca grupların tamamı ülkemiz, Kırıkkale, Gazi Ortaokulu, insanımız ve kültürümüz, dinimiz hakkında birçok bilgi edinerek ülkelerine memnun döndüler.

6 AYRI HAREKETLİLİĞE KATILACAKLAR

Hayata geçirilen proje hakkında bilgi veren Proje sorumlusu Alparslan Uysal, “Okulumuzda projeler halen devam etmektedir. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında Gazi Ortaokulu 2 proje kapsamında yurtdışında 6 adet hareketliliğe katılacak. Hareketlilikler kapsamında seneye okulumuzdan toplam 28 öğrenci ve 10 öğretmen yurtdışına çıkma fırsatı bulacaklar.Okul Müdürü Necati Doğan ise “Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık. Onlara yurdumuzu ve Kırıkkale’mizi en iyi şekilde tanıttık ve misafirperverliğimizi gösterdik. İlimizden, ülkelerine mutlu olarak ayrıldılar. Katkılarından dolayı emeği geçen idareci ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.

GURUR KAYNAĞI OLDU

Müdür Yardımcısı Yusuf Korkmaz “Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen öğretmen ve öğrencilere yurdumuzun güzelliklerini ve kültürümüzü tanıtmak için projelerimiz emsalsiz bir öneme sahiptir. Medeniyetimizi buluşturan projelerimizde yer alarak okulumuz Gazi Ortaokulu ve ülkemiz adına katkılarda bulunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerine yer verdi. Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Dağdelen de “Bu tür projelerin kültürümüzün gelişmesi, yurdumuzun, gelenek ve göreneklerimizin tanıtımında büyük katkıları olmaktadır. Projelerde küçük de olsa katkı sağladıysak ne mutlu bize. Her iki projede emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarıma teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Projeler halen devam etmekte olup ülkemize gelen öğretmen ve öğrencilerin mutlu bir şekilde ülkemizden ayrılmaları bizim için gurur kaynağı olmuştur” dedi. HABER: Şeyma Fidan

Bu haber toplam 47 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.