Gençer'e hayırlı olsun ziyareti

Gençer'e hayırlı olsun ziyareti
Bir süre önce hayatını kaybeden Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli'nin vefatının ardından yönetim kurulu kararıyla KESOB Başkanlığına seçilen Başkan İshak Gençer'e Ak Parti teşkilatından...

Bir süre önce hayatını kaybeden Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli'nin vefatının ardından yönetim kurulu kararıyla KESOB Başkanlığına seçilen Başkan İshak Gençer'e Ak Parti teşkilatından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

BAŞARILAR DİLEDİLER

Gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyarette konuşan Ak Parti İl Başkanı Kaplan " Milletvekilimiz Ramazan Can, Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı, İl Genel Meclis Başkanımız Murat Çaykara ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte bir süre önce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı görevine seçilen Sn. İshak Gençer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gençer'e yeni görevinde başarı dileklerinde bulunup,  birlik çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Rabbim utandırmasın" dedi.

Bu haber toplam 22 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.