GİYSİBANK YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

GİYSİBANK YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR
Bahşılı Belediyesinin faaliyete geçirdiği Giysibank Kırıkkale’de bir ilk olduBahşılı Belediyesi tarafından devreye alınan Giysibank ihtiyaç sahiplerini giydirmeye devam ediyor.  2021 yılı Şubat ayında faaliyete geçirilen...

Bahşılı Belediyesinin faaliyete geçirdiği Giysibank Kırıkkale’de bir ilk oldu

Bahşılı Belediyesi tarafından devreye alınan Giysibank ihtiyaç sahiplerini giydirmeye devam ediyor.  2021 yılı Şubat ayında faaliyete geçirilen Giysibank aralarında 33 kız çocuğunun da bulunduğu 243 kişiyi giydirdi. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, 2 şubeden oluşan Giysibankın yüzleri güldürmeye, şu kış günlerinde ısıtmaya devam edeceğini söyledi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE EL UZATIYOR

Göreve geldiği günden itibaren ilçenin daha yaşanılabilir hale gelmesi için yeniliklere imza atan, kronikleşmiş sorunların üzerine giderek çözümü noktasında adımlar atan Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in ilklerinden birisi olan Giysibank ilçede ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürüyor. İlk etapta bir tane açılan açılan Giysibank şube sayısı ilçenin tamamına hitap etmesi ve el uzatılmayan aile kalmaması için ilerleyen günlerde ikiye çıkartıldı. Giysibank İlçenin köylerine kadar hizmet götürürken ihtiyaç sahiplerinin bir taraftan içini ısıttı, diğer taraftan giysileriyle dışını ısıtıyor.

243 KİŞİYİ GİYDİRDİ

Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleriyle 2021 yılı Şubat ayı içerisinde faaliyete geçen Bahşılı Giysibank Bay-Bayan ve çocuk giyim olarak hizmet veriyor. Gönüllü kadınların görev aldığı giysi bank bu zamana kadar 127 kadın, 33 kız çocuğu, 28 erkek çocuğu ve 55 bay giydirerek yüzlerini güldürdü. Giysibank’da görev alan gönüllü kadınlar “Başkanımız Recep Zafer Tekin’in talimatlarıyla ilçemize kazandırılan Giysibank, ilçemizde bulunan ihtiyaç sahiplerinin giysi ihtiyacını ücretsiz bir şekilde karşılıyor. Burası giysibank, burada para geçmez sloganı ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Belediye Başkanımıza ve giysi desteğinde bulunan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

BURADA PARA GEÇMEZ

Giysibank’ın hayırseverlerin desteğiyle faaliyette bulunduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Tekin “İlçemiz de bulunan ihtiyaç sahiplerinin giysi ihtiyacını karşılamaları için devreye aldığımız Giysibank ihtiyaç sahiplerimize el uzatıyor. ‘Burası Giysibank, burada para geçmez’ sloganı ile başlattığımız hizmetimiz ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edecektir. Bay-bayan ve çocuk giyim olmak üzere hizmette bulunan Giysabankımız, bu zamana kadar 127 bayan, 33 kız çocuğu, 28 erkek çocuğu ve 55 bay giydirilmiştir. Halen aktif olarak faaliyetimize devam etmekteyiz. Bayanlara ait Giysibank’ a kışlık kıyafetler gelmiştir, ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz buradan giysileri ücretsiz temin edebilir. Giysibank’ a gelemeyenler için evlerine araç gönderilip Giysibanktan faydalanmaları sağlanacaktır. Söz verdik başardık” dedi. HABER: Mehmet Erkoç

Bu haber toplam 9 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.