Gökkaya Muhafızlar Taraftarlar Derneğinin sorularını yanıtladı

Gökkaya Muhafızlar Taraftarlar Derneğinin sorularını yanıtladı
Kırıkkalespor Basın Sözcüsü Hakan Gökkaya Muhafızlar Taraftarlar Derneğinin sorularını yanıtladı. Gökkaya sezon boyunca yapılan çalışmaları ve merak edilen tüm konuları tek tek cevapladı.Kırıkkale Büyük Anadoluspor...

Kırıkkalespor Basın Sözcüsü Hakan Gökkaya Muhafızlar Taraftarlar Derneğinin sorularını yanıtladı. Gökkaya sezon boyunca yapılan çalışmaları ve merak edilen tüm konuları tek tek cevapladı.

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Basın sözcüsü Hakan Gökkaya takım ile ilgili sezon başından bu tarafa yapılan çalışmaları Muhafızlar Taraftarlar Derneğini ile yapılan röportajda açıkladı.

İŞTE O RÖPORTAJ;

Soru 1.- Daha önceki yönetimlere nazaran sahada olan bir anlayış var herkes ciddi bir emek veriyor buda başarıyı beraberinde getirdi. Ama bazı sorunları aşmada yinede sorunlar olduğunu biliyoruz.Eksik kaldığınız ve yalnız bırakıldığınız anlar oldu mu? oldu da bu durumları neye bağlıyorsunuz?

Cevap 1- Bu sezon yaptığımız en iyi işlerden bir tanesi ben yaptım oldu mantığından arınarak ekip ruhunu benimseyen istişare yaparak hareket etmemiz oldu. Gündemde olan en ufak bir konuyu bile paylaşarak çözme yoluna gittik. Her fikre değer vererek ayırmadan bugünlere geldiğimizi görüyoruz.Tabi ki eksik kaldığımız anlar olmuştur. Birbirine uyumlu iyi bir yönetim kurulumuz var. Gönül ister ki şehir daha çok kenetlensin daha çok destek olunsun ama geçmişte yaşanan bazı durumların izlerini silmek kolay olmuyor. Kendimizi hiç bir zaman eksik hissetmedik çünkü bizlere inanan Valimiz, Belediye Başkanımız, Sendika Başkanımız, MKE Genel Müdürümüz değerli Kırıkkale halkı ve gittiğimiz her yeri Kırıkkale'ye döndüren taraftarımız vardı.

Soru 2. - Gündemde özellikle sezon başında bedava kurulan takım imajı vardı bugün görülüyor ki ciddi maliyetler prim vb şekilde maddiyat harcandı. Bunların baş mimarları kimlerdir.?

Cevap 2- Sezon başları büyük camialar için hareketli geçer kongre transfer vb gibi şeylerle ilk etapta ki eleştirileri zamanla yaptığımız ciddi işlerle ber taraf ettiğimizi düşünüyorum. Bunun başlarında takımımızın kalacağı tesis sorunun çözümünün yanında otopark gibi birçok konunun yapıldığını deyim yerinde ise takımımız için devrim niteliğinde konuların çözüldüğünü tüm kamuoyu ile birlikte görmekteyiz. Bunların gerçekleşmesinde tabiî ki bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan ve hep destek olan Sayın Valimiz Yunus Sezer ve Belediye Başkanımızın  Mehmet Saygılı, büyük özverili çalışmaları ile olmuştur.

Maliyet konusuna gelirsek belki ilk etapta bazı kesimler farklı olarak lanse etse de bugünün gelinen noktada her kesimin desteği ile şükürler olsun ki özlenen o günlere çok az kaldığını şampiyonluk kupasını şehre getireceğimize inanıyor ve destek veriyorlar.

Rakam vermeyi çok doğru bulmuyorum ama ciddi rakamlar olduğunu belirtmekte fayda var.Bu şehre o kupayı getirerek bizlere yakışanı yapacağımızdan şüpheniz olmasın.

Soru 3. - Futbolcularımızdan İbrahim Utku İnce ligin 14. haftasında kendi sahamızda karşılaştığımız Kdz. Ereğlispor karşısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı maalesef ve o haftadan sonra sahalara dönemedi henüz kendisinin durumu hakkında bir bilginiz var mı?

Cevap 3- Malesef ki Utku'nun sakatlığı hepimizi derinden üzdü. Her futbolcumuz gibi Utku'nun da bizde yeri farklıdır. Sakatlığı ile ilgili ciddi bir yol katletti. İnşallah daha iyi bir şekilde aramıza dönecektir. Sakatlığı ile yönetim olarak yakından ilgileniyor aramıza en kısa sürede dönmesi için çaba sarf ediyoruz ama ne zaman döneceği şuan için belli değil

Soru 4.- Takımımız ligin 15.haftasında TKİ spor karşısında 2-0 kaybetmişti ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Maçtan sonra takım sosyal medya üzerinden birçok tepki aldı ama takım ilerleyen haftalarda çıktığı yedi karşılaşmadan altı galibiyet bir beraberlik aldı ve ligde en yakın takipçimizin önünde 9 puanla lider bulunuyor. Takım o haftadan sonra nasıl toparlandı ve gelen tepkilerin sizce bir bakıma faydası da dokundu diyebilir miyiz?

Cevap 4- TKİ maçına ekip olarak kaza olarak baktık.Tabi ki Üzüldük yenilgiyi kabullenemedik. Halende kabullenemiyorum. Puan farkının düşmesi aslında bizleri daha çok kamçıladı ve daha ciddiyete sevk etti. Ve o maçtan sonra daha sıkı ve azimli çalışarak puan farkını tekrar açtık ve avantajlı konuma geldik. O maçta herkes kendi dersini aldı çünkü kaybedilen ciddi bir de prim vardı ortada.

Soru 5.- Takımımız lige Başpınar stadyumunda başladı ve ligin 16.haftasında tekrar Fikret Karabudak stadyuma döndü. Taraftarlar için Fikret Karabudak stadyumunun farklı bir yeri var siz bu konuda ne düşüyorsunuz? Başpınar stadyumu ve Fikret Karabudak stadyumu arasında ne gibi farklılıklar var sizce

Cevap 5- İki farklı karakteristik özellikleri olan statlardan bahsediyoruz. Tabiî ki tüm şehrin kalbi Hayalleri anıları mazileri bir sürü hikayeleri olan Karabudak stadında. Çünkü atmosfer ve baskı acısından ve merkezi konumu itibari ile orayı seviyor ve istiyoruz. Önümüzdeki aylarda yıkılacak ve yapılana kadar maçlarımızı da Başpınar da oynayacağız. İnşallah güzel bir komplekse kavuşacağız. Karabudak stadında yine nice şampiyonluklar kutlayacağız.

Soru 6.- Genellikle mücadele ettiğimiz gruplarda bize karşı bir cephe alınıyordu. Bu sene bunları pek göremedik. Önceki seneler ve bu sene arasında ne gibi farklılıklar var sizce?

Cevap 6- Önceki yıllarda rakiplerimiz daha potansiyeli özellikle İl takımlarından Yozgat, Çankırı, Kırşehir gibi.. O tarz takımların grupta olmaması taraftar olarak nabzı biraz düşürdü. Şehrimize gelen bütün takımları ekipler kurarak konakladığı yerlerde ziyaretlerde bulunduk. Stad içersinde ise en iyi şekilde ağırlamaya özen gösterdik. Bunların etken olduğunu hepimiz biliyoruz. İnşallah daha üst liglerde daha iyi takımlarla mücadele ederek şehir olarak mücadele edeceğimiz günler gelecektir.

Soru 7.- Takımımız 3. Lige çıkarsa büyük sürprizlere açık olabilir miyiz?

Cevap 7- Öncelikle 3.lige çıkalım. Çünkü daha netleşen bir şey yok ama herkes bilmeli ki önceki dönemlerde yaşanan kaos vb şeyler artık yaşanmaz. Kırıkkalespor olarak bunların acı tecrübelerine şahit olduk. Hedefimiz bellidir. Kırıkkalespor adının olduğu her yerde başarı vardır olmak zorundadır.

Soru 8.- Geçtiğimiz günlerde sizin bir haberiniz ulusal basında da yer aldı. Playoff’lar oynanmasın gibi bir tavsiyeniz oldu. Bir çok kulübede yön verdiğini gördük. Bu konu ile ilgili federasyon nezdinde bir gelişme var mı? Play offların kalkması yönündeki görüşünüzü destekleyen kulüp yönetimleri oldu mu?

Cevap 8- Ciddi bir eğilim olduğunu görüyoruz. Bir çok kulüpte bu yönde açıklama yaptılar. Bu günlerde Ülke olarak Covid19 virüsü ile mücadele ettiğimiz için henüz bu konularla ilgili bir açıklama yapılmadı. TFF tarafından ama birçok kulübe örnek teşkil ettiğimizi biliyoruz.

Soru 9.- En unutamadığınız maç sizin için hangi karşılaşmaydı?

Cevap 9. - Uzun yıllardır imkanlarım elverdiği oranda deplasman ve takımın içeride oynadığı karşılaşmaları izledim. Öyle ki her birisinin çok güzel anıları halen hatırımda. Ama illa ki bir karşılama söylerin derseniz takım 2. ligde iken deplasmanda Rize'de gece oynanan ve Rizespor'u 2-1 yendiğimiz karşılaşma derim. Ayrıca, Çubuk, Yozgat, Bolu, Kırşehir, Malatya, Van, Diyarbakır, Etimesgut gibi birçok karşılamayı sıralayabilirim...

Soru 10. - Son sorumuz olarak Muhafızlar taraftar grubu hakkında ne düşünüyorsunuz bir kaç cümleyle bahsederimsiniz?

Cevap 10.- Futbolu futbol yapan,ona bir anlam katan en önemli unsur hiç şüphesiz ki "taraftar"dır. başarı YÖNETİM, FUTBOLCU, TARAFTAR birlikteliği ile gelir. Muhafızlar sadece taraftar gurubu değil sosyal sorumluluk projeleri ile adından sık sık bahsettirir durumda. Takımlar taraftarının kulüplerine verdiği destek sayesinde büyürler. Muhafızlar da takımlarına destek veriyor ve takımlarının büyümesine katkı sağlıyorlar.

Bu haber toplam 175 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.