Gülerin Sağlık Durumu İyi

Gülerin Sağlık Durumu İyi
DURUMLARININ İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİKazada, Güler, makam şoförü Dinç ve diğer otomobilde bulunan Fatmanur (10), Ülkü Yıldız (38) ve Emine Nihal Demirkan (6) yaralandı.Güler ve diğer yaralılar, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine...

DURUMLARININ İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Kazada, Güler, makam şoförü Dinç ve diğer otomobilde bulunan Fatmanur (10), Ülkü Yıldız (38) ve Emine Nihal Demirkan (6) yaralandı.Güler ve diğer yaralılar, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı.Başkan Güler'in hayati tehlikesinin bulunmadığı, kolunda kırıkların olduğu belirtildi.Diğer yaralıların da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

ORDU BELEDİYESİNDEN AÇIKLAMA

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yarın ATO Congresium'da yapılacak olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı toplantıya katılmak üzere kara yolu ile Ankara'ya hareket eden Güler’in içinde bulunduğu makam otomobilinin Kırıkkale yakınlarında trafik kazası geçirdiği belirtildi. Güler'in, kazayı hafif sıyrıkla atlattığı ifade edilen açıklamada, Güler'in tedavi altına alındığı kaydedildi.Açıklamada, Güler'in sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı.Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve İl Emniyet Müdürü Günter Şenses de hastaneye gelerek, Güler'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

BAŞKANDAN SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA

Başkan Güler de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Talihsiz bir trafik kazası geçirdik. Sağlık durumum şu anda iyi. Arayan, soran, mesaj atan herkese teşekkürler." ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 224 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.