Gurbet Lüy Konya Kitap Fuarı'nda kitabını imzaladı

Gurbet Lüy Konya Kitap Fuarı'nda kitabını imzaladı
Kırıkkale’de İngilizce Öğretmenliği yapan Gurbet Lüy, Konya Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen Kitap Fuarında okurları ile buluşup, geçtiğimiz günlerde çıkarmış olduğu ‘Dünyayı Değiştiren İcatlar’ kitabını...

Kırıkkale’de İngilizce Öğretmenliği yapan Gurbet Lüy, Konya Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen Kitap Fuarında okurları ile buluşup, geçtiğimiz günlerde çıkarmış olduğu ‘Dünyayı Değiştiren İcatlar’ kitabını imzaladı.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

15-24 Ekim 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan Konya Kitap Günleri Selçuklu Kongre Merkezinde kitap severleri kitapla buluşturuyor. Konya Kitap Günlerinde 1 milyon kitap, 250 yayınevi, 450 yazar ve 500 etkinlik yer alacak. Kitapseverlerin büyük ilgi gösterdiği fuarda, çok sayıda yayınevi ve birçok ünlü yazar kitapseverlerle buluştu. Yazar Gurbet Lüy, İlk kitabımın ilk imza günü. Kitabıma olan ilgi beni çok mutlu etti. Çıkıp gelen herkese çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda Kırıkkale'de imza günü gerçekleştirileceğiz” diye konuştu.

ANSİKLOPEDİ SERİSİNİN BİR ÜYESİDİR

Lüy konuşmasının devamında Cezve Yayınevinden çıkan Dünyayı Değiştiren İcatlar Cezve Ansiklopedi serisinin bir üyesidir. Çocuklara bilgi vermenin yanısıra okumayı da sevdirmeyi hedefleyen seri bol resimli kitaplardan oluşuyor. Bu kitapta yüzyıllar öncesinden geliştirilmiş icatların nasıl bulundukları, bilim insanlarının çalışmaları sürecinde neler yaşadıkları, keşiflerin nasıl gerçekleştirdikleri anlatılıyor. 8 yaş üzeri tüm okurlara tavsiyemizdir. ifadelerini kullandı.

GURBET LÜY KİMDİR

Lüy, 1987’de Kırıkkale’de doğdum. İngilizce öğretmeniyim, üç çocuğum var. Okumayı öğrendiğimden beri kitaplarla aram iyidir. Hele ki ansiklopedi karıştırmak en sevdiğim şeylerden biriydi. Okumaktan, öğrenmekten, araştırmaktan hiç vazgeçmedim şimdiye kadar. Bundan sonrası için de vazgeçmeye pek niyetim yok. Çocuklarıma ve öğrencilerime de bunu aşılayabilmek en büyük hedefim. Etrafımda minik kitap kurtları görmek beni çok mutlu ediyor. Bir kitap sevdalısı olarak son yıllarda yazmaya evrildi yolum. Bazı dergilerde, sitelerde yazılarım yayınlandı. Bir kolektif kitap çalışmasında yer aldım. Aynı zaman da editörlük de yapıyorum. Şimdi de kendi kitabımı yayınlamak nasip oldu. HABER: Niyazi Yüksel

Bu haber toplam 35 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.