Hacılar Belediyesinden 112 parkı

Hacılar Belediyesinden 112 parkı
Hacılar Belediyesi, Orman İşletme Müdürlüğü ve 112 Acil Hizmetler Müdürlüğü işbirliğinde Hacılar Kasabasında 112 parkı yapılıyor. Park alanına 112 günü dolayısıyla fidan dikimi gerçekleştirilirken, Belediye Başkanı...

Hacılar Belediyesi, Orman İşletme Müdürlüğü ve 112 Acil Hizmetler Müdürlüğü işbirliğinde Hacılar Kasabasında 112 parkı yapılıyor. Park alanına 112 günü dolayısıyla fidan dikimi gerçekleştirilirken, Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu “Zor anlarımızda yetişen 112 acile de vefa borcunu ödememiz gerekiyordu” diye konuştu.

FİDAN DİKİMİ YAPILDI

Hacılar Belediyesi tarafından 112 Acil farkındalığına dikkat çekmek amacıyla kasabaya 112 parkı kazandırıyor. Park alanına belediye ekipleri, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Orman İşletme Müdürlüğü personelleri tarafından fidan dikimi gerçekleştirildi. Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu burada yaptığı konuşmada, 112’ye destek vermek istediklerini belirterek, “Zor anlarımızda yetişen 112 acile de vefa borcunu ödememiz gerekiyordu. Biz de bu organizelerine, bu farkındalıklarına ortak ettikleri için de teşekkür ediyorum. Biz de 112 farkındalığını, 112 farkını 112 Parkı olarak sloganlaştırıp hizmetinize sunuyoruz” ifadesini kullandı. 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Muhammet Ali Tekinay’da “112 adet fidanı 112 saniyede dikerek nasıl olaylara en kısa sürede cevap vermeye çalışıyorsak zamanın önemini, ayrıca kar kış demeden nasıl her koşulda çalışıyorsak bu kış koşullarında fidan dikerek mevcut koşulları en etkin ve en iyi Kullandığımızı vurgulamaya çalıştık. Örnek çalışmadan dolayı Hacılar Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.