Hak ettikleri ceza verilecek

Hak ettikleri ceza verilecek
korona virüsü vakalarını fırsat bilip ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı disiplin mekanizmalarını çalıştırdıklarına vurgu yapan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı,...

korona virüsü vakalarını fırsat bilip ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı disiplin mekanizmalarını çalıştırdıklarına vurgu yapan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, fahiş fiyat artışı yapanlara hak ettikleri cezanın verileceğini söyledi.

HAKLARINI SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Varlı açıklamasında “Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak, korona virüsü vakalarını fırsat bilip ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi buradan kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki; vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacak, bize verilen yasal haklar çerçevesinde Kırıkkale halkının ve üyelerimizin hakkını sonuna kadar koruyacağız” dedi.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.