Halkbank Şubesi için ilk adım atıldı

Halkbank Şubesi için ilk adım atıldı
Halkbank’ın Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde şube açması için yapılan girişimler meyvesini verirken, şubenin açılması için ilk adım yer tespitiyle başladı. Keskin ilçesine gelen banka yetkilileri şube için yer arayışlarında...

Halkbank’ın Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde şube açması için yapılan girişimler meyvesini verirken, şubenin açılması için ilk adım yer tespitiyle başladı. Keskin ilçesine gelen banka yetkilileri şube için yer arayışlarında bulundu.

YER TESPİTİ İÇİN KESKİN’E GELDİ

Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Keskin Kaymakamı Tunahan Çil, Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ve İlçe Başkanı Ekmel Cönger’in, Türkiye Halk Bankası AŞ Genel Müdürü Osman Arslan ile yaptığı görüşme meyvesini vermeye başladı. Halk Bankası Birinci Bölge Koordinatörü Kubilay Özdol Keskin ilçesine gelerek şube için yer tespitini başlattı. Şube için yer belirleme işleminin tamamlanmasının ardından kısa süre içerisinde Halkbank Keskin Şubesinin hizmete sunulacağı bildirildi.

ENERJİMİZİ MİLLETİMİZİN HUZUR VE REFAHI İÇİN HARCIYORUZ

Başlatılan çalışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Keskin İlçe Başkanı Ekmel Cönger “Birlik beraberliğimizin meyvelerini almaya devam ediyoruz. Enerjimizi milletimizin huzur ve refahı için harcıyoruz. Keskin İlçemizde İş Bankası ve Denizbank Şubesinin kapanması üzerine, Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız, Keskin Kaymakamımız, İlçe Başkanımız ve Keskin Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanımızla yoğun girişimlerimiz sonucu Halkbankası Keskin'e şube açılışını gerçekleştiriyor. Halkbankası Genel Müdürümüzün talimatları üzerine  Keskin İlçemizde Halkbankası 1.'inci Bölge Koordinatörü Kubilay Özdol ile bir araya geldik. Şube açılışı için yer tespiti yapıldı. Yakın zamanda Halkbankası Şubesi Keskinli hemşerilerimize hizmet vermeye başlayacak. Desteklerinden ötürü Halkbankası Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 40 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.