HALKIMIZ DİKKATLİ OLMALI

HALKIMIZ DİKKATLİ OLMALI
TSO Başkanı ve mimar Ahmet Varlı Çerikli’de yaşanan gelişmeyi değerlendirdiSosyal medyada eleştiri konusu olan ve gazetemizin Kırıkkale gündemine taşıdığı bir danışmanlık firmasının Çerekli’de hayata geçireceğini...

TSO Başkanı ve mimar Ahmet Varlı Çerikli’de yaşanan gelişmeyi değerlendirdi

Sosyal medyada eleştiri konusu olan ve gazetemizin Kırıkkale gündemine taşıdığı bir danışmanlık firmasının Çerekli’de hayata geçireceğini vadettiği 4 bin 800 konutluk projeye bir eleştiri de Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı’dan geldi. Projeyi gerçekçi bulmadığını belirten Başkan Varlı, “İnsanların iyi niyeti suiistimal ediliyor gibi geliyor. Halkımız dikkatli olmalı” diye konuştu.

BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Kırıkkale’nin Çerikli kasabasında yatırım yapacağını iddia edin bir proje danışmanlık şirketi, Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla vatandaşları projesine dahil olmaya davet etmesi, Çerikli Kasabasında 100 dönümlük arazi üzerine, 16 katlı binalar, 4 bin 800 konutluk projede 4+1’lik dairelere 25 bin TL olarak duyuran firma, diğer bir paylaşımında aynı özelliklerdeki daireleri 35 bin TL’ye satacağını duyurması bir çok soru işaretini de beraberinde getirdi. Konunun gazetemiz tarafından gündeme getirilmesiyle haber Kırıkkale kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Bir çok kesimin eleştirisini alan konuya değinen Kırıkkale TSO Başkanı ve Mimar Ahmet Varlı, vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

İYİ NİYET SUİİSTİMAL EDİLİYOR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı “Proje hiç gerçekçi değil, insanların iyi niyeti suiistimal ediliyor gibi geliyor. Halkımız dikkatli olmalı, Önümüzde bir FİYAPI örneği var. Bir çok mağduriyeti beraberinde getiren FİYAPI’nın projesi alanın başkent Ankara’ya yakın olması nedeniyle diğerinin yanında hafif bile kalır. Nüfusu 2 bin 700 civarında olan bir kasabada 4 bin 800 adetlik konut projesinin hayata geçirileceğinin açıklanması ne kadar gerçeği yansıtabilir kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Biz Kırıkkale TSO olarak Kırıkkaleli hemşerilerimizin mağdur olmaması adına üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Bu konuda diğer kurum ve kuruluşlarımızın da harekete geçerek gerekli tedbirleri alması ve uyarılarda bulunması gerekir” dedi.

Bu haber toplam 380 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.