HANIMLAR EV EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYOR

HANIMLAR EV EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYOR
Kırıkkale’de her hafta kurulan hanımeli pazarı bir yaşındaKırıkkale'de ev kadınlarının aile ekonomilerine katkı sağlamaları amacıyla kurulan Hanımeli Pazarında bayanlar pazarın 1. Yaşını Kırıkkale Belediye Başkanı...

Kırıkkale’de her hafta kurulan hanımeli pazarı bir yaşında

Kırıkkale'de ev kadınlarının aile ekonomilerine katkı sağlamaları amacıyla kurulan Hanımeli Pazarında bayanlar pazarın 1. Yaşını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile kahvaltı yaparak kutladılar.

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatı ile bayanların ev ekonomilerine katkı sağlamaları amaçlı ile Büyük Şehir Parkında Cuma ve Cumartesi günleri kurulan Hanımeli Pazarı birinci yılını doldurdu. Hanımeli pazarının kuruluşunun 1. kuruluş yıl dönümününü kadınlar,  Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın özel davetli olarak katıldığı sabah kahvaltısında kutladılar.Kahvaltıda bayanlar ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Hanımeli pazarının bir yıl önce faaliyete geçtiğini ifade ederek burada hanımlar kendi el emekleri göz nuru dökerek hazırladıkları ürünleri, kışlık yiyecekleri Cuma ve Cumartesi günü satışa sunduklarını ifade etti.

EV EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYORUZ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür eden hanım eli pazarında tezgahları bulunan kadınlar,  “Başkanımız Mehmet Saygılı’ya bizlere bu imkanı sunduğu için teşekkür ediyoruz. 1 yıldır Her hafta Cuma ve Cumartesi günleri burada ürünlerimizi sergiliyoruz ev ekonomisine katkı sağlıyoruz. Başkanımız olmak üzere tüm belediye personeline teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.