Hastalara evde sağlık hizmeti

Hastalara evde sağlık hizmeti
Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, müdürlüğe bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından kent merkezinde tedavilerini ayaktan yapılamayacak yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç hastalara...

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, müdürlüğe bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından kent merkezinde tedavilerini ayaktan yapılamayacak yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç hastalara verilen sağlık hizmetini yerinde görerek, hasta ve yakınlarına geçmiş olsun temennilerinde bulundu.

HASTALARA ZİYARET

Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerince tedavisi gerçekleştiren hastalar ile yakından ilgilenen İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, hasta yakınlarına çeşitli önerilerde bulunarak, istek ve taleplerini aldı. İl Sağlık Müdürü Ağırtaş ve beraberindeki Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Yeni, hasta çift ile bir süre sohbet ettikten sonra diğer bir ziyareti ise Bahçelievler Mahallesi Ahılı Caddesinde ikamet eden ve omuz ameliyatı sonrasında ayağa kalkamayarak tedavisini yatarak sürdüren hasta oldu.

EVLERİNDE SAĞLIK HİZMETİ ALIYORLAR

Burada da hasta yakınları ile görüşen İl Sağlık Müdürü Ağırtaş, Birim Koordinatorü Dr. Manya Najaflı Yılmaz’dan hasta hakkında bilgiler alarak, hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Müdür Ağırtaş ve beraberindekilerin son ev ziyareti ise Aşağımahmutlar Köyüne oldu. Yatak yarası nedeniyle tedavi için gidilen hastaya Evde Sağlık Ekiplerinin pansuman yapmasının ardından İl Sağlık Müdürü Ağırtaş ve beraberindekiler hasta yakınlarına bilgilendirme yaptıktan sonra geçmiş olsun dilek ve temennileri ile evden ayrıldılar.

Bu haber toplam 190 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.