Haydi, Hayallerimizi Çizelim

Haydi, Hayallerimizi Çizelim
Savunma sanayi alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) sosyal alanda da renkli bir etkinliğe imza attı.BÜYÜK ÇALIŞMALAR YAPIYORUZMakina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) kurum...

Savunma sanayi alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) sosyal alanda da renkli bir etkinliğe imza attı.

BÜYÜK ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) kurum çalışanlarının çocuklarına yönelik “Haydi Hayallerimizi Çizelim” ana temalı resim yarışması Sanayi ve Teknoloji Müzesinde yapılan törenle gerçekleştirildi.  Tören, Genel Müdürü Yasin Akdere, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. MKE olarak önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Akdere, savunma ve yatırım alanında büyük hamleler yapacaklarına da dikkat çekti.

SERGİ ALANLARI GEZDİRİLDİ

Akdere’nin konuşmasının ardından katılımcı çocukların oluşturdukları eserlerin teşhir edildiği müze sergi salonu Genel Müdür Yasin Akdere eşliğinde törene katılanlar tarafından gezildi.  Eserler, konunun uzmanları Gazi Üniversitesi Resim-İş Eğitim Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri Doç. Dr. Osman Çaydere, Dr. Ali Ertuğrul Küpeli ile Dr. Hande Bolusert tarafından değerlendirildi.

1. VE 2. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN OLUŞAN 1.KATEGORİ

1.Ela Aykut

2.Emre Çongur

3.Ardil Karaca

3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN OLUŞAN 1.KATEGORİ

1.Melike Demirel

2.Aslı Dülger

3.Yağmur Bozgül

Bu haber toplam 238 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.