Hırsızlık Yaparken Suçüstü Yakalandılar

Hırsızlık Yaparken Suçüstü Yakalandılar
Son bir hafta içerisinde Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi Yenişehir-Karadere Mevkiindeki bağ evlerinden hırsızlık olaylarının artması üzerine havanın kararması ile birlikte sahibinden de izin alınarak bölgedeki bir bağ evine gizlenen Jandarma ekipleri, boş bulunan başka bir şahsa ait bağ evinde şüpheli bir şekilde el feneri ışığı gördü. Yahşihan İlçe Jandarma Komutanlığında hazır bekletilen Jandarma devriyesi ile birlikte olaya müdahale eden sivil Jandarma ekipleri, B.S. ve R.R. (Afgan) isimli şahısları hırsız

Son bir hafta içerisinde Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi Yenişehir-Karadere Mevkiindeki bağ evlerinden hırsızlık olaylarının artması üzerine havanın kararması ile birlikte sahibinden de izin alınarak bölgedeki bir bağ evine gizlenen Jandarma ekipleri, boş bulunan başka bir şahsa ait bağ evinde şüpheli bir şekilde el feneri ışığı gördü. Yahşihan İlçe Jandarma Komutanlığında hazır bekletilen Jandarma devriyesi ile birlikte olaya müdahale eden sivil Jandarma ekipleri, B.S. ve R.R. (Afgan) isimli şahısları hırsızlık yaparken suçüstü yakaladı.

ADLİ İŞLEMLERİ SÜRMEKTEDİR

Jandarma Olay Yeri İnceleme Timinin elde ettiği deliller ve bölgedeki kamera kayıtlarının incelenmesi neticesinde şüpheli şahısların aynı bölgede geçmiş dönemlerde işlenen toplam (6) adet hırsızlık suçunun failleri olduğu anlaşıldı. Şahısların özellikle kış döneminde kullanılmayan bağ evlerinde hırsızlık yaptıkları ve çaldıkları malzemeleri çevre il ve ilçelerdeki hurdacılara sattıkları tespit edildi. Hırsızlık konusu malzemelerin bir kısmı (hızar motoru, motorlu testere, pvc ısı makinesi, kamera kayıt cihazı, antikron kablo vb.) bulunarak sahiplerine teslim edildi. Şahısların çaldıkları malzemelerle bağlantı içerisinde bulundukları hurdacı ve diğer şahıslarla ilgili çalışmalar çok yönlü olarak devam etmektedir. Jandarmada gözaltında bulunan şüphelilerin adli işlemleri sürmektedir.

Bu haber toplam 566 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.