İl Başkanı Kaplan'dan Bulu'ya destek

İl Başkanı Kaplan'dan Bulu'ya destek
BULU’NUN ÇALIŞMA AZMİNİ DÜŞÜRMEYECEKTİRAK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanan Kırıkkaleli hemşehrimiz Prof. Dr. Melih Bulu'ya destek açıklamasında bulundu. Kaplan yaptığı...

BULU’NUN ÇALIŞMA AZMİNİ DÜŞÜRMEYECEKTİR

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanan Kırıkkaleli hemşehrimiz Prof. Dr. Melih Bulu'ya destek açıklamasında bulundu. Kaplan yaptığı açıklamada, "Yapılan protestoların Boğaziçi Üniversitesi'ne Prof. Dr. Melih Bulu'nun çalışma azmini düşüremeyeceğini aksine hemşehrimizini daha da çok çalışacağından hiç şüphemiz yok"  ifadalerini kullandı.

YAKLAŞIMLAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR

İl Başkanı Kaplan yaptığı açıklamada, “Zaman içerisinde öğrencilerde Bulu'yu tanıyacak ve birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanlığı makamının takdiri, yasalar çerçevesinde gelişen bir haktır. Dolayısıyla akademik özerklik yok ediliyor gibisinden ortaya konulan yaklaşımının geçerliliği yoktur. Rektör olarak atanan hocamızın siyasi kimliği üzerinden bir tartışma yürütülüyor. Demokrasilerde siyasi kimlik sahibi olmak ayıp bir şey değildir" dedi.

Bu haber toplam 230 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.