İLÇELERİN DURUMU MASAYA YATIRILDI

İLÇELERİN DURUMU MASAYA YATIRILDI
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu Vali Yardımcıları ve ilçe kaymakamlarıyla bir araya gelerek ilçelerin durumunu değerlendirdi. İlçeler hakkında tek tek bilgi alan Vali Tekbıyıkoğlu, yatırımların ve planlanan projelerin...

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu Vali Yardımcıları ve ilçe kaymakamlarıyla bir araya gelerek ilçelerin durumunu değerlendirdi. İlçeler hakkında tek tek bilgi alan Vali Tekbıyıkoğlu, yatırımların ve planlanan projelerin yakından takip edilmesi uyarısında bulundu.

KAPSAMLI DEĞERLENDİRMELER YAPILDI

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıda, ilçelerin asayiş ve güvenliğin sağlanması, vatandaşın kamuya ulaşabilir olması, kamu binaları, okullar ve metruk binalar, pandemi nedeniyle alınan tedbirler gibi birçok konunun ayrıntılı şekilde ele alındı. Toplantıda İlçelerdeki sorunlar, ihtiyaçlar, yatırımlar, yürütülen ve planlanan projeler ve denetimler ile ilçelerde gerçekleştirilen kamu hizmetleri ve güvenlik konuları değerlendirildi.

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.