İmam Koronavirüse yenik düştü

İmam Koronavirüse yenik düştü
Koronavirüs pandemisi Kırıkkale’de bir can daha aldı. Bir süredir hastanede Covid-19 tedavisi gören Çullu Fatih Sultan Mehmet Camii İmam-Hatibi İsmail Laçin hayat mücadelesini kaybetti.HAYAT MÜCADELESİNİ KAYBETTİKırıkkale...

Koronavirüs pandemisi Kırıkkale’de bir can daha aldı. Bir süredir hastanede Covid-19 tedavisi gören Çullu Fatih Sultan Mehmet Camii İmam-Hatibi İsmail Laçin hayat mücadelesini kaybetti.

HAYAT MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Kırıkkale merkeze bağlı Çullu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Camii İmam-Hatibi İsmail Laçin salgınla mücadeleye yenik düştü. İmam Laçin tedavi gördüğü hastanede doktorların bütün müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Laçin Yuva Mahallesinde bulunan evinden alınarak son yolculuğuna uğurlandı. Vefatla ilgili taziye mesajı yayımlayan Kırıkkale il Müftülüğü “Çullu Fatih Sultan Mehmet Camii İmam-Hatibi İsmail Laçin, covid-19 tedavisi gördüğü hastanede Hakk'ın rahmetine kavuştu. 2010 yılından itibaren Kırıkkale’de görev yapan hocamız 1980 doğumlu ve 2 çocuk babasıydı. Hocamıza Allah'tan Rahmet, geride kalanlara başsağlığı ve sabr-ı cemil dileriz” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.