Jandarmadan Hayvan dolandırıcılarına operasyon

Jandarmadan Hayvan dolandırıcılarına operasyon
Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından Y.T. isimli bir vatandaşın 11 büyük baş hayvanının dolandırılarak alındığını iddia etmesi üzerine operasyon başlattı.HAYVANLAR BULUNARAK SAHİBİNE TESLİM...

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından Y.T. isimli bir vatandaşın 11 büyük baş hayvanının dolandırılarak alındığını iddia etmesi üzerine operasyon başlattı.

HAYVANLAR BULUNARAK SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında Y.T. isimli vatandaş 11 adet Büyükbaş hayvanının dolandırılarak alındığını iddia etti. Yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde Olayın şüphelisi olan H.G. isimli şahıs Jasat ekipleri ile birlikte yapılan istihbari çalışma neticesinde yakalandı. Şahsın alınan ifadesinde olayı arkadaşları olan N.E. ve A.K. isimli şahıslarla beraber planlayarak yaptıklarını iddia etti. Adı geçen diğer şüpheliler jandarma ekipleri tarafından yakalanarak ifadelerinde hayvanların yerini söylememesi üzerine yapılan çalışma ile 11 adet Büyükbaş hayvanın satıldığı tespit edildi. Şahıs tespit edilerek irtibat kurulurken, rızaen hayvanlar teslim alınarak sahibine teslim edildi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla H.G, N.E. ve A.K. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.